MÅNDAG 25 MARS 2019

Instrumentingenjör till världsledande företag inom flygindustrin


Har du ett stort tekniskt intresse och drömmer om att jobba på ett företag med en världsledande position på marknaden inom flygindustrin? GKN Aerospace i Trollhättan söker nu en instrumentingenjör som vill vara med och leverera den bästa tekniken idag och utveckla morgondagens innovativa teknologier.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen för instrument och komponenttester ansvarar för instrumentering och provning av gasturbinmotorer och komponenter inom GKN Aerospace-anläggningen i Trollhättan. Sortimentet omfattas av både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter. Här arbetar man med alla produktutvecklingsstegen från teknik och konceptutveckling till produktsupport. Främst handlar det om att delta i instrumentering och provning av fullskaliga gasturbinmotorer eller komponenter.

Du kommer att vara en del av ett produktutvecklingsteam och ansvara för hela instrumentprocessen från början till test. Typiska aktiviteter är projektplanering, design av instrumenthårdvara, etablering av instrumentation och tillverkningsprocedurer. Också förbättringar av befintliga installationsmetoder samt testning av nya tekniker.


Din profil
Bakom dig har du en kandidat- eller en masterexamen inom elektronik alternativt inom mekanik. I rollen är det viktigt att du har en god förståelse för kundens behov och ser vikten i att ständigt jobba mot förbättring. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från mätningar och testning.

Utöver detta så ser vi att du som person trivs i att jobba i team och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor. Du tycker om att jobba mot kvalitetsmässiga förbättringar och trivs i en roll där du har ett stort ansvar att leverera efter uppsatta mål.


Ansökningsförfarande
För den här tjänsten samarbetar GKN med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-02-07. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-03-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3984
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser