TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Internationell Etableringsansvarig sökes till Framtiden AB


Framtiden expanderar kraftigt och vill nu fortsätta expansionen i Sverige och Norge samt utanför nordens gränser och söker därmed en ny internationell etableringsansvarig.
Vi är i ett mycket spännande skede och det är otroligt roligt att kunna annonsera efter den här profilen. Detta är en unik möjlighet att få vara med och bygga upp nya kontor nationellt men även internationellt, i ett mycket expansivt bolag.


Dina arbetsuppgifter
Som etableringsansvarig kommer du att hantera hela processen från research till förvärv av annat företag i Europa samt analysera expansionsmöjligheterna organiskt.
Du kommer inledningsvis att dokumentera processen av utlandsexpansionen och genomföra analys av vilket europeiskt land som är bäst lämpat för fortsatt expansion samt kolla på möjligheter att öppna fler kontor i Sverige och Norge, i nära samarbete med vår ledningsgrupp. Därefter ska du prospektera och kontakta potentiella förvärvsobjekt. För att slutligen vara delaktig och fungera som ett stöd i processen med att förvärva ett bolag. Det här innebär att du behöver uppskatta både analysarbetet såväl som den uppsökande telefonkontakten.
När förvärvet väl är på plats blir det din uppgift att hjälpa oss integrera det nya bolaget i vår kultur och vårt arbetssätt. I den fasen kommer du att spendera en del av din tid i det nya landet och på det nya bolaget.
Du kommer självklart att utbildas internt för att lära dig allt om Framtiden, vår organisation och företagskultur. Din sociala och kommunikativa förmåga kommer att spela stor roll för att lyckas i den här rollen.

Vi är ett supergott gäng som drivs av våra ledord – glädje, enkelhet, kör!

Du kommer att rapportera till VD för Framtiden International AB.


Din profil
Skallkrav:
- Körkort
- Duktig på att skapa kontakter
- Vana av självständigt arbete
- Goda kunskaper i Officepaketet, med särskilt fokus på Excel
- God engelska i tal och skrift
- Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis managementkonsult

Meriterande:
- Passande utbildning, t.ex. industriell ekonomi
- Tal/skrift i tyska, finska eller holländska
- Erfarenhet av internationell försäljning, gärna erfarenhet av utlandsarbete
- Erfarenhet av företagsförvärv, gärna internationellt
- Erfarenhet och/eller intresse av processdokumentationOm oss
På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!

Villkor
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19005
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser