MÅNDAG 25 MARS 2019

Junior programmerare sökes omgående till företag i Frölunda!


Har du ett brinnande intresse för Data och IT? Kan hantera Linux? Vill jobba i ett företag med stora ambitioner? Då har vi rätt tjänst för dig

Dina arbetsuppgifter
I början kommer du få gå med de seniora kollegorna, där Krum är din handledare. Det finns chans att få göra väldigt mycket eftersom det är ett sammansvetsat härligt gäng där alla har en stort teknik intresse och är bra på olika delar. Dina uppgifter vid start kommer vara:

• Bugfixa i python
• SQL
• Konfiguera Databaser
• Linux administration diverse nätverksuppgifter


Om företaget
Genom att koppla samman fastighetsdrift med IoT svarar Raybased’s unika trådlösa teknik på ett jättelikt marknadsbehov, där man länge efterlyst effektivisering samt möjlighet till integrering av olika system i en öppen plattform. Raybased utvecklar denna plattform för övervakning, mätning, styrning och optimering av fastigheter där de kan sänka utsläppen med upp till 30%. Deras kunder är både ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter som vid nybyggnation och ombyggnation av befintliga byggnader kan installera denna lösning. Kunderna finns globalt där energikostnader är höga och fokus finns på energieffektivisering.

Din profil
Eftersom företag är i en expansionsfas finns det möjligheter att göra båda det ena och det andra. Så är du driven problemlösare passar du perfekt för denna roll. Det finns mycket potential för att ta plats och visa framfötterna i detta företag som satsar på framtiden.

Skallkrav:
- IT-utbildning eller ett enormt intresse för IT.
- Svenska i tal och skrift.
- Engelska

Starkt meriterande:
• Python
• SQL

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid,

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19316
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser