ONSDAG 22 AUGUSTI 2018

Junior .NET- utvecklare till spännande företag


Letar du efter ett arbete som är varierande och bjuder på utmaningar? Vill du vara delaktig i spännande projekt och samarbeta med kompetenta medarbetare? Vi har tjänsten för dig!


Dina arbetsuppgifter
Som junior utvecklare hos vår kund kommer du att vara en viktig del i varierande projekt. Du kommer att arbeta i team om 5 personer. Utvecklingen sker framförallt i C#, MVC och .NET och gäller framförallt ny- samt vidareutveckling av kundanpassade lösningar. Du kommer att arbeta som utvecklare men det finns även möjlighet att ha kundkontakt. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen och få handledning till arbetsuppgifterna.


Om företaget
Företaget arbetar med utveckling och förvaltning av kundnära system och produkter. Genom att stödja och ta fram system som deras kunder är i behov av kan de erbjuda skräddarsydda lösningar. I dagsläget är det fyra anställda på företaget och de arbetar med stora kunder med motivation till att växa, det är därför de söker just dig!
Vår kund bidrar till en trygg arbetsplats med en tro på deras medarbetares starka kompetens och vilja att driva utvecklingen framåt. Tillsammans arbetar de för att överträffa deras kunders förväntningar. Skicka in din ansökan redan idag. Missa inte din chans till att bli en del av detta bolag där du kommer att utvecklas och ha roligt på jobbet.


Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle


Din profil
För att trivas i tjänsten som utvecklare ser vi att du har ett genuint intresse för programmering och teknik. Du trivs med att arbeta både självständigt samt i grupp och har ett affärsmässigt tänk. Vi ser att du har en högskoleutbildning i data/programmering samtidigt som du har ett brinnande intresse för programmering och sysselsätter dig gärna med projekt på fritiden.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
- Har en högskoleutbildning inom data/programmering, alt. YH- utbildning med erfarenhet
- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du:
- Fullstack kunskaperOm oss
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag! Välkommen till Framtiden.

Upplagd: 2018-08-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 16474
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser