LÖRDAG 20 JULI 2019

Junior Applikationsingenjör till innovativt företag


Om du valde en ingenjörsutbildning för att få vara i framkant av teknologin så fortsätt läsa. Nu erbjuds du en unik chans att bli en av få experter inom området infraljud som har stor potential i flera områden inom teknologin. Starta din karriär med ett par månaders praktiskt, utvecklande arbete i rollen som Applikationsingenjör för att snabbt ta dig an en nyckelroll inom företaget. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillbringa din tid både i maskinparken men även på kontoret i Stockholm. Den första installationen kommer ske i Luleå, men då kunden är baserad i Spanien samt har linjer över hela världen kommer tjänsten sannolikt även innebära utlandsresor för nya installationer. I rollen kommer du även att:
- Arbeta med att vidareutveckla produkten
- Vara med och leverera, montera, underhålla och utvärdera den komplexa maskinen i en av världens mest innovativa produktionslinor inom fordonsindustrin
- Arbeta med produktutveckling med bland annat CAD (Solidworks) som verktyg
- Kommunicera med ansvariga för produktionslinjer

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad och vill arbeta innovativt och i framkant av teknologin i ett växande och unikt företag som sitter på livslång kunskap och erfarenhet inom detta område. Du vill arbeta internationellt och framförallt vara med och bygga upp något från grunden och tidigt ta mycket ansvar. Du kommer vara en nyckelperson i spännande projekt som man länge planerat för, vilket gör att du naturligt kommer bli den som driver nya produktinstallationer och kommunicerar med kundens övriga produktionssiter både i Sverige och utomlands.

Om företaget
Vår kund är ett innovativt tech-startup som är experter på uppfinningar av nya produkter baserat på infraljud. Användning av infraljud i tekniska produkter är fortfarande ett outforskat område. Vår kunds vision är att ändra på det - de vet att infraljud kan revolutionera många produkter och industrier och företaget är stolta över att kalla sig experter inom området.

Nu vill man utöka gruppen med en kunnig, nyexaminerad ingenjör då man arbetar med en stor leverans till en av deras nyckelkunder, en global underleverantör av karossdelar inom bilindustrin. Sedan 2017 har vår kund utvecklat en produkt för industrin vars funktion är att med infraljud kyla uppvärmda plåtar.

Du kommer på sikt vara en nyckelperson för införsäljning till andra anläggningar samt vara med och vidareutveckla produkten.

Din profil
Skallkrav:
- Civilingenjörsutbildning inom maskin eller teknisk fysik
- Har praktisk erfarenhet av mekanisk verkstad från utbildning eller sommarjobb
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Kunskap av CAD (Solidworks)
- Spanska i tal och skrift
- Har läst akusitik
- Körkort B

Som person tror vi att du är initiativtagande, kommunikativ och driven samt att du har en god samarbetsförmåga. Det innebär att du tycker om att driva dina arbetsuppgifter framåt och prioriterar utefter rådande förutsättningar. Du har en förmåga att lägga ner tid och energi i ditt arbete tills dess projekt är avslutade. Vi tror även att du har en förmåga att kunna applicera det du lärt dig under utbildningen i arbetslivet.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm, Spånga
Start: September alternativt enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Upplagd: 2019-06-28

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 20252
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser