MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Junior elkonstruktör sökes till snabbt växande företag!


Är du teknikintresserad och har kunskaper inom el? Kan du rita i CAD/Revit eller vill lära dig? Då har vi den rätta tjänsten för dig!Dina arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos vår kund kommer du att projektera och dimensionera el- och teleinstallationer inom bland annat; kraftsystem, beslysning, datanät, säkerhetssystem m.m. Du kommer spela en stor roll i detta underbara team, där du tillsammans med kollegor kommer att projektera elsystem till olika typer av fastigheter, både nybyggnad som ombyggnad.

Projekteringen utförs i Cad och Revit. Att ha kunskaper inom dessa program är dock inget krav, då en bakgrund inom el samt en god datorvana är tillräckligt för att lära sig denna spännande roll.

I rollen som elkonstruktör kommer du att till en början få upplärning genom att få gå bredvid dina nya kollegor och bistå samt medverka med dem i diverse uppgifter för att succesivt bli självgående.


Om företaget
Vår kund är placerade mitt i centrala Göteborg vid Nordstan i ett nyrenoverat kontor med stora, nyinsatta fönster, gott om utrymme samt en härlig stämning. Företaget startade upp december 2017 och är ett konsultföretag som erbjuder rådgivning, projektering, besiktning och samordning inom el- och telesystem samt projektering av hissar och rulltrappor. De anställda i företaget har en lång erfarenhet av branschen.

Företaget expanderar och söker nu en ny engagerad kollega med stort intresse för el och teknik. Som en av de nu sju anställda kommer du att få arbeta mycket inhouse men även ute hos kunder.

Företaget har ett kvalitéts- och miljösystem som motsvarar branschen. All projektering sker mot högt ställda hållbarhetskrav.

Din profil
Vi söker dig som med sitt brinnande intresse för el och teknik samt sin positiva anda, tillsammans med övriga kollegor kan driva företaget framåt. Samarbetsförmåga är vad företaget värdesätter främst av allt då samtliga inom verksamheten tillsammans behöver arbeta för att fullfölja uppdragen.

Skallkrav:
- Grundkunskaper inom el (Gymnasienivå)
- Flytande svenska i tal och skrift
- Nyfiken på teknik och god datorvana
- God samarbetsförmåga

Meriterande:
- Kunskaper inom CAD/BIM
- Studerat KY eller högskoleutbildning mot elkonstruktion
- Tidigare arbetat som elektrikerOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flex 7:00-9:00 => 16:00-18:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19009
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser