MÅNDAG 22 APRIL 2019

Junior konstruktör mot automation sökes!


Vill du arbeta som junior konstruktör mot automation? Vill du vara del av ett av Sveriges ledande elteknikföretag som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten som junior konstruktör hos vår kund erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö, kompetensutveckling i fokus och goda utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Rollen som junior konstruktör mot automation inbegriper i korthet ett varierande arbete som till största del utförs i team. Du kommer således att arbeta i projekt i olika storlekar från några veckor till flera år, men i regel vecko- eller månadsprojekt. Vanligt förekommande är att du kommer att ha flera projekt samtidigt, vilket innebär att du kommer behöva prioritera och sköta flera projekt samtidigt. En vanlig arbetsvecka inleds med ett måndagsmöte där gruppen diskuterar föregående och kommande vecka för att på bäst sätt strukturera upp arbetet, samt effektivisera arbetet. Vidare kommer du att arbeta självständigt, men få hjälp av de mer seniora projektledarna vid behov. Arbetsuppgifterna hos vår kund inbegriper exempelvis:

- Ta fram styrsystem till tunnlar
- Utforma effektiva och moderna anläggningar
- Arbete i EPLAN
- Elkonstruktion för automationslösningar, vilket inkluderar allt från dimensionering, val av utrustning och slutdokumentation

Du kommer som ny medarbetare hos vår kund att bli tilldelad en mentor som kommer ge dig stöd i ditt arbete. Detta för att du så snabbt som möjligt ska kunna komma in i arbetets samtliga moment.


Om företaget
Vår kund är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö med målet att stärka kundens konkurrenskraft. Denna kund är ett av Sveriges ledande elteknikföretag och utför service och entreprenader mot el, industri, process och mekanik. Genom hållbara lösningar och nytänkande vill de vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vår kund tror på att göra saker tillsammans, vilket även gäller vid karriärmöjligheter och den egna utvecklingen. Företaget erbjuder 6 veckor semester, internutbildningar, privat sjukvårdsförsäkring, familjär stämning och låg personalomsättning.

Din profil
För att passa i tjänsten som junior konstruktör mot automation ser vi att du har en YH- eller högskoleutbildning mot konstruktion, el eller automation, alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant bransch. Det anses meriterande om du har någon typ av praktisk erfarenhet, detta kan du ha fått genom exempelvis LIA eller tidigare arbete.

Som person ser vi att du är en lojal person som sätter laget före jaget. Du ska vara flexibel i ditt arbete och vara praktiskt lagt, exempelvis kunna sitta vid ett skrivbord samtidigt som du inte räds för praktiska moment. Du letar ständigt efter ny information och nya utmaningar. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och samarbetar bra med andra, rollen innebär nära samarbete med kollegor som tidigare nämnt, vilket gör att dessa egenskaper är viktiga.

Krav för tjänsten:
- Lägst YH-utbildning inom konstruktion, el eller automation
- Svenska och engelska
- Körkort

Meriterande för tjänsten:
- Längre erfarenhet som konstruktör
- Högre utbildning
- Erfarenhet från branschen exempelvis LIA-perioder, arbetat som elektriker eller i industri


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08.00-17.00

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!


Upplagd: 2019-04-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17825
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser