MÅNDAG 22 APRIL 2019

Junior konstruktör mot el/automation sökes!


Är du en junior profil inom elkonstruktion? Värdesätter Du ett utmanande jobb och ett erfaret arbetslag där du kan utvecklas? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som junior konstruktör mot automation kommer du ingå i ett konstruktörsteam med mycket erfarenhet. Ni kommer tillsammans att arbeta i projekt i olika storlekar mot kunder som t.ex. Trafikverket, Volvo AB, Volvo cars och Pågen.

Exempel på arbetsuppgifter;
- Vara med och utforma effektiva och moderna anläggningar.
- Ta fram styrsystem.
- Elkonstruktion för automationslösningar, vilket inkluderar allt från dimensionering, val av utrustning och slutdokumentation.
- Vara med på drifttag vid realisering av projekt.

Du kommer få ta del av den senaste tekniken inom olika branscher med ett fokus på industri 4,0 och digitalisering. Eftersom du är junior i din roll kommer du bli tilldelad en mentor som kommer ge dig stöd i ditt arbete. Detta för att du så snabbt som möjligt ska kunna komma in i arbetets samtliga moment.


Om företaget
Vår kund är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö med målet att stärka kundens konkurrenskraft. Denna kund är ett av Sveriges ledande elteknikföretag och utför service och entreprenader mot el, industri, process och mekanik. Genom hållbara lösningar och nytänkande vill de vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vår kund tror på att göra saker tillsammans, vilket även gäller vid karriärmöjligheter och den egna utvecklingen. Företaget erbjuder 6 veckor semester, internutbildningar, privat sjukvårdsförsäkring, familjär stämning och låg personalomsättning.

Din profil
Skallkrav för tjänsten:
- Lägst YH-utbildning inom konstruktion, el eller automation.
- Svenska och engelska

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet av konstruktion.
- Erfarenhet från branschen genom exempelvis LIA, arbetat som elektriker eller inom industri.

Som person ser vi att du är en lojal person som sätter laget före jaget. Du ska vara flexibel i ditt arbete och gärna vara praktiskt lagt, exempelvis kunna sitta vid ett skrivbord samtidigt som du inte räds för praktiska moment då du får ta del av hela kedjan i projekten. Du gillar att ta egna initiativ och samarbetar bra med andra.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg.
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen.


Upplagd: 2019-04-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18762
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser