MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Junior Mjukvarutestare


Är du en junior mjukvarutestare som vill arbeta med autonoma system och intelligenta maskiner? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mjukvarutestare kommer du att arbeta med testutveckling mot mjukvara. Du utvecklar både enhetstester samt systemtester, i en automatiserad testmiljö. Som testutvecklare utför du först simulering av produkten i en virtuell miljö för att sedan testa ute på fält. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för den automatiserade testmiljön som används av mjukvaruutvecklarna i teamet.

Arbetet sker agilt och du jobbar med Atlassians verktyg Jira och Confluence.

Produkterna du testar är intelligenta maskiner. Här får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken inom robotik och autonoma system.

Teamet på avdelningen autonoma system består idag av 13 personer och är kontinuerligt växande. Som mjukvarutestare i det här teamet får du se hela kedjan i produkten och stora möjligheter att vara med och påverka. Du får introduktion och stöd av kollegor på plats.


Om företaget
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 14 000 medarbetare i 40 länder.

Din profil
Skallkrav:
- Högskoleutbildning inom mjukvaruutveckling/teknisk fysik/mekatronik
- Engelska i tal & skrift

Meriterande:
- Svenska i tal & skrift
- Kännedom om Atlassians verktyg & Bamboo
- Erfarenhet av Matlab Simulink

Vi söker dig som har förmågan att ta ansvar och se till att alla gör sina uppgifter. Som person är du noggrann och ordningsam samt kan driva på och följa upp i projekt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19021
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser