MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Junior mjukvaruutvecklare till Sigma Technology Development


Är du nyexaminerad inom elektroteknik, mekatronik, teknisk fysik, data/IT eller annat närliggande område och vill jobba mot i en internationell miljö där framtiden utvecklas? Läs mer!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer axla rollen som vårt kundsföretags konsult och jobba mot företag som är de absolut största inom sina fält. Du kommer att arbeta agilt och arbeta med att utveckla nya eller befintliga system/funktioner i deras kunders system. Du arbetar i egenutvecklade system såväl som i vanligt förekommande system inom embedded utveckling. Utöver embedded utveckling kommer du att få syssla med modellering och testning som främst sker i C++/C, Matlab, Simulink men även till viss del i FPGA/VHDL, CANalyzer och C#.

Om företaget
Vår kund är ett internationellt konsultbolag som strävar efter att dess konsulter kontinuerligt ska byta uppdrag för att erhålla så god kompetensutveckling som möjligt. Vår kund är en oberoende utvecklingspartner inom b.la. inbyggda system. De arbetar med olika affärsområden och samarbetar med kunder inom bland annat fordons-, säkerhets- och telekomindustrin.

Din profil
Skallkrav:
• Minst högskoleingenjör inom elektroteknik/mekatronik/teknisk fysik eller data/IT
• Goda kunskaper svenska och engelska
• B-körkort
• Matlab/Simulink eller C/C++

Meriterande:
• CANoe/CANalyzer
• INCA
• Elektra

Vi söker dig som vill utveckla dig själv i din roll och drivet att själv ta tag i saker när de dyker upp. Du kommer att få alla möjligheter att utvecklas både arbetsmässigt och personligt därför är det då viktigt att du vill detta och inte känner att du behöver bekvämlighet i din vardag. Detta blir ännu tydligare eftersom vår kund tror på sina konsulter så pass mycket att de vill att de skall få all erfarenhet av att jobba med några av de allra största bolagen inom sina områden.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 15723
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser