TISDAG 17 JULI 2018

Junior projektledare till ledande energibolag


Är du en nyutexaminerad projektledare som vill starta din karriär med rätt hanledarskap och på ett företag som arbetar starkt med utvecklingsmöjligheter? Här har du chansen att arbeta på ett familjärt företag som arbetar för varandra!

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektledare kommer du att arbeta för projekt och nätanslutningsavdelningen där du kommer sitta inhouse på kontoret i Jordbro tillsammans med dina 29 kollegor. Här kommer du att börja arbeta tillsammans med en erfaren projektledare för att sättas in hur arbetet fungerar. Du kommer sedan att börja med enklare projekt, relaterade till nyanslutningar till industrilokaler, hyresrätter eller villor. Du kommer att ansvara över tidsplanering, schemaläggning av tekniker, söka tillstånd för arbetet, för att sedan ta kontakt med schaktbolagen som utför grundarbetet och därefter se till att dina tekniker utför installationerna. Du har givetvis ett stort administrativt ansvar över samtliga projekt från start till slut. Detta innebär att räkna på nedlagd tid och fakturera kund samt beställa material och omkostnader för vissa arbeten (Ändring till arbete). Här har du chans som junior projektledare att få mycket ansvar och utvecklas som projektledare.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett ledande europeiskt energiföretag som i mer än 100 år elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Företaget har ca 20 000 anställda och är verksamma i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Storbritannien och Finland.
Mer information ges ut vid en eventuell intervju.


Din profil
Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning mot projektledning
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• Körkort- B

Det är meriterande om du har kunskap inom el och energi samt erfarenhet inom projektledning.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och därför söker vi dig som är kommunikativ, driven och en person som vågar utmana samt fullföljer sina projekt/ ansvarsområden. Då företagets alla avdelningar samarbetar mycket så söker vi dig som är en Lagspelare.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September/ Oktober. Enligt överenskommelse.
Ort: Jordbro/ Haninge
Arbetstider: 07-16


Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Upplagd: 2018-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17105
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser