FREDAG 21 SEPTEMBER 2018

Junior Systemtestingenjör till telecombolag


Är du nyutexaminerad inom datavetenskap, älskar problemlösning, har kunskaper i Python och vill arbeta som systemtestare?

Dina arbetsuppgifter
Som junior systemtestingenjör hos vår kund kommer du att vara en del av ett högt kompetent och självständigt team som är stolta över att alltid ha kvalitet som första prioritet.
Du kommer du att vara med och utveckla mycket komplexa produkter. Som junior systemtestare kommer du att få en senior mentor som kommer att fungera som ett stöd så länge du känner att det behövs.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckla en solid systemprovplan tillsammans med teamet
- Utveckla, underhålla och genomföra testfall för system-och lösningstestning
- Assistera med fältprojekt som kan kräva automatisering och/ eller manuell provning
- Identifiera områden för automatisering, samla testdata, utveckla nya testmetoder och tekniker
- Hantera olika trafikgeneratorer


Om företaget
Vår kund är ett globalt företag som är ledande på marknaden och har idag 1,7 miljarder internet- och mobilabonnenter. Kommunikationsoperatörer använder deras produkter för att för att distribuera nya abonnenttjänster, engagera sig med abonnenter och få inblick i, optimera och säkra nätverkstrafik. Förutom kontor i Sverige finns de även ibland annat Kanada, och du kommer att få chansen att resa i tjänsten om du vill. På kontoret erbjuds du frukost varje dag, gedigen personalutveckling i form av mentorsprogram och möjlighet till att delta i roliga aktiviteter utanför arbetstid om du vill.

Din profil
Vi söker dig och är analytisk och har god problemlösningsförmåga. Du tar gärna egna initiativ och brinner för Telecom.

Skallkrav:
- BSc eller master i datavetenskap
- Bekväm i Python
- Erfarenhet av kommunikationsprotokoll under utbildning
- Nätverksverktygkännedom
- Flytande engelska
- Arbetstillstånd inom EU
- Bekväm i Linuxmiljöer

Meriterande:
- Bekant med routrar, switchar och brandväggar
- Bakgrund från Telecom eller Data Networks
- Erfarenhet från Cloud och virtualisering


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Varberg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Upplagd: 2018-09-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Hallands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 16168
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser