TORSDAG 18 JULI 2019

Junior systemutvecklare till en spännande roll inom produktutveckling i Uppsala sökes!


Vill du arbeta med att leverera databaslösningar, gillar du att jobba med produktutveckling? Är du i början av din karriär med intresse för inbyggda system och söker en juniortjänst med utvecklingspotential?

Ansök redan idag urval sker löpande!


Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår kund kommer du att få arbeta sida vid sida med kollegor och skapa dig förståelse för hela produkten, men framför allt få chansen att grotta ned dig i enskilda delar. Du får möjligheten att lära dig databasteknik på en detaljerad nivå och få den insikt som krävs för att kunna leverera en databas i världsklass. Du är med från behovsanalys hela vägen fram till lösning och leverans.
En mycket intressant och varierad roll där du får chans att växa i din roll inom innovativ produktutveckling.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

• Du kommer att arbeta med fokus på Inbyggd programmering
• Du kommer till stor del att jobba med problemlösning och konfigurering av kod. Detta inkluderar allt ifrån utredning av nya plattformar till optimering och test av en färdig produktportering.
• Varannan vecka har ni möte där man går igenom det som ska göras 2 veckor framåt.
• Du kommer att arbeta med utveckling utav kundens databas, där du till exempel arbetar med uppbyggnad av klienter.


Om företaget
Företaget levererar datasbaslösningar där visionen är att deras produkt ska bli den mest flexibla databasen på planeten. Man arbetar med affärsorienterad produktutveckling med ambitionen att se helheten och utveckla produkter som kapitaliserar på affärsmöjligheterna.
Kunden genomsyras av visionen att världen kan bli bättre och strävar därför att ständigt utvecklas för att ligga i framkant vad gäller innovativt tänkt och kvalitet.
Genom att definiera och realisera, utvecklar de produkten och kundens affärsmöjlighet.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle


Din profil
För att trivas i denna roll ska du tycka att produktutveckling är kul! Att du är öppen för nya utmaningar och kan gå utanför din Comfort zon är viktigt.
Egenskaper som prestigelös, ansvarstagande, orädd, självgående och känsla för affärsmannaskap kan du identifiera dig med och du gillar att ha kundkontakt.

Skallkrav:
• Högskola eller civilingenjörsutbildning inom t.ex. datateknik, teknisk fysik osv
• Kunskaper C och C++
• Engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av SQL
• Har ett intresse/ kunskaper inom algoritmer och databasstrukturer
Svenska i tal och skriftOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: enligt överenskommelse
Placeringsort: Centrala Uppsala
Omfattning: 100%
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med möjlighet till flexibel arbetsplats


Upplagd: 2019-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Uppsala län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 20321
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser