TORSDAG 18 OKTOBER 2018

Junior utvecklare sökes


Är du en driven person som har ett genuint intresse för programmering? Vill du få möjligheten att arbeta med support mot företagets produktlinje i Kina? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som junior utvecklare på detta företag kommer du arbeta med att ta fram styrsystem och automationslösningar. Arbetsuppgifterna kommer innebära att bryta ner problemet, programmera i C++, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Arbetet sker i projektform så det är viktigt att du är en god lagspelare samt är kommunikativ. Du kommer arbeta en hel del med support gentemot deras produktlinje i Kina, i och med detta kommer en del resor till Kina ingå i din roll. Som nyanställd kommer du arbeta gemensamt med en erfaren kollega med angränsade uppgifter, dina uppgifter och ansvarsområden kommer att utökas i takt med att din kompetens höjs. Detta är en ypperlig tjänst för dig som nyexaminerad att utvecklas i din roll som programmerare.

Om företaget
Företaget är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Företagets fokus ligger på att producera produkter och service med god energieffektivitet, produktivitet, ergonomi och säkerhet.

Din profil
För att passa i rollen som junior utvecklare söker vi dig som har ett gediget intresse för teknik och IT samt programmering. Eftersom arbetet sker agilt i projektform riktar vi oss till dig som arbetar bra i grupp med andra samt inte är rädd för att yttra dina åsikter. I och med resorna till Kina kommer du bli lite som ansiktet utåt för företaget därför är det viktigt att du som person vågar ta för dig, är kommunikativ och driven.

Skallkrav:
- Högskoleingenjör eller civilingenjör inom dataingenjör, teknisk fysik eller datateknik
- Engelska i tal och skrift
- C++

Meriterande:
- Kinesiska
- Erfarenhet inom liknande uppgifter
- Svenska i tal och skrift
- Arbetat agilt
- Intresse för maskiner
- Linux


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17


Upplagd: 2018-10-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Örebro län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17882
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser