TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Junior Webbutvecklare till Zmarta


Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom webbprogrammering? Vill du arbeta i ett härligt team och få en central roll för bolagets fortsatta tillväxt och framgång?
I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som junior webbutvecklare kommer du att ingå i ett team om 4–5 personer med ett nära samarbete i olika kundprojekt och arbeta enligt agila principer. Som utvecklare i teamet kommer du arbeta nära affärsverksamheten och kombinera ditt tekniska kunnande med förståelse för övrig verksamhet. Dina exakta arbetsuppgifter och fokusområden kommer variera baserat på kundens behov men involverar programmering inom både frontend och backend.
Som junior utvecklare kommer du erbjudas stöttning i form av mentorskap från mer seniora kollegor för att bli trygg i rollen och för att lära känna företaget på bästa möjliga sätt. Du kommer även få en bra introduktion på kontoren i Ängelholm och Stockholm.

Zmarta Group är ett stort bolag med många års erfarenhet och har under hösten startat upp ett nytt team i Jönköping. Zmarta söker nu ytterligare medarbetare som vill utvecklas och bidra till bolagets fortsatta tillväxt och framgång. Teamet i Jönköping sitter i nyrenoverade lokaler centralt i Jönköping.


Om företaget
Zmarta är en oberoende jämförelsesite som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi och arbetar med att hitta de bästa alternativen för kundernas pengar, oavsett om det gäller lån, försäkringar, el, kreditkort eller sparande.

Zmarta Group har funnits på den svenska marknaden sedan 1999 och finns förutom i Sverige också i Norge och Finland. De har kontor i Stockholm, Ängelholm, Oslo och Helsingfors med över 200 medarbetare och nu ska ytterligare ett kontor starta upp i Jönköping. Tillsammans med ett härligt gäng kommer du att få en central roll för bolagets fortsatta tillväxt och framgång. Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel.


Din profil

Skallkrav:
- Lägst YH-utbildning inom data/webbutveckling alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- Kunskap i objektorienterad programmering, C#, Java, och/eller PHP
- Kunskap i JavaScript
- Engelska i tal och skrift
- God svenskaMeriterande krav:
- Erfarenhet av .NET
- Arbetat med egna projekt
- Erfarenhet av likande arbetsuppgifter
- Högre utbildningsnivå
- Erfarenhet av databaser
- Erfarenhet av Node.js eller Vue.js

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som Junior Webbutvecklare krävs det att du är driven, flexibel, nyfiken och självgående samtidigt som du har lätt för att samarbeta och förstår värdet av kollegor och teamwork. Du är en problemlösare, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att utvecklas och lära dig mer.

Som person är du positiv, hjälpsam och har en hög servicekänsla. Du trivs med att kommunicera och ha en nära kontakt med kollegor, beställare och leverantörer.


Om oss
På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!


Villkor
Start: Mars, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


Upplagd: 2019-02-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18621
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser