LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Konsultchef till Eskilstuna

Om oss
Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder bemanning och entreprenadlösningar inom lager, logistik och industri. Vi levererar idag främst våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan och Helsingborg och som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande självständigt arbete där ingen dag behöver vara den andra lik.


Om tjänsten
Vi växer kraftigt och söker nu en ny kollega som vill bli en del av vårt framgångsrika team i första hand som konsultchef för en stor kund i Eskilstunaområdet. Tjänsten rapporterar till vår kontorschef i Stockholm och du kommer även att ha stöd från kollegor inom regionen.

Som konsultchef arbetar du självständigt med rekrytering till våra bemanningsuppdrag med annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroller samt ansvarar för introduktion av dina konsulter på plats. Du har daglig kontakt med kund för att lyssna av befintliga och kommande behov av bemanning.

Som konsultchef har du personalansvar för en stor grupp lagerarbetare med fokus på att arbeta nära dina konsulter och vara mycket tillsammans med dem hos kund för att följa upp hur det går och skapa nya affärsmöjligheter. Rollen innebär även en stor del administration, där du arbetar med att registrera och skriva anställningsavtal, personalplanering och lönerapportering.


Din profil
Vi söker dig som har stort kundfokus samtidigt som du älskar att arbeta med människor och få dem att växa i sina uppdrag. Vårt motto är att alltid vara på tå och vara lyhörda för våra kunder. Du behöver ha en god administrativ förmåga, vara ansvarsfull och klara av att leda dig själv och andra på ett föredömligt sätt.

Erfarenhet av arbete inom lager eller industri kommer du ha stor nytta av då det gäller och sätta sig in i kundernas och konsulternas vardag. Har du erfarenhet från bemanningsbranschen är det meriterande men inget krav. Säljerfarenhet och personalansvar är dock krav och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom det ingår att göra kund- och medarbetarbesök i tjänsten är det viktigt att du har B-körkort.


Arbetstider och övriga villkor
Omfattning: Heltid

Lön: Marknadsmässig enligt kollektivavtalAnsökan
Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat

Frågor om tjänsten besvaras av HR Chef, Camilla Thulin på 076-855 75 10


Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Södermanlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 801
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser