SÖNDAG 18 FEBRUARI 2018

Kundundersökare för kortare uppdrag

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba som kundundersökare. Dina huvuduppgifter är att samla in kundundersökningar från bussresenärer.

Din profil
Vi söker dig som är utåt, social och har lätt för att umgås med människor. Du tar egna intitiativ och löser de problem som uppstår. Vidare är du tävlingsinriktad och vill alltid prestera på topp. Uppdraget är under vecka 10 där du får fördela dina timmar fritt under vardagar mellan kl. 7.00-19.00.

Clockwork arbetar med tillsättningar kontinuerligt. Om du gör bra ifrån dig finns det goda chanser till andra uppdrag vid uppdragets slut. Förslagsvis är du en student som vill tjäna extra pengar vid sidan av dina studier!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval, ansök därför redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Upplagd: 2018-02-13

Anställning

Anställningstyp Timanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4071
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
2018-02-16
Frukostföreläsningar ska ge koll på systemenInlandsbanan fortsätter planera för en upprustningKomplett stöd för effektivisering och driftsäkerhetAutoexperten nominerade till Årets Marknadsförare 2018Vi ska ge 65 personer helt nya chanser på arbetsmarknadenCapgemini visar på toppresultat under 2017Brother lanserar nya produktiva skannrarKia visar nya Ceed Mötesplats som inspirerar till förändringFramtidens ledare bor hos Stena FastigheterSigtunaHem bygger SilverskattenEtt robust LED-varningsljus med hög varningseffektAllvarlig arbetskraftsbrist får databranschen på fallErfaren mediestrateg ny marknads- och kommunikationschef på 2SecurePositionsljus från vårt senaste tillskott EccoArbetet med unikt avloppssystem i Helsingborg prisasNy Branch Manager på Dachser SwedenSundsvalls näringslivsaktörer går samman för att lösa programmeringsbristenAtos tecknar femårigt kontrakt med Euromaint RailNobina och Försvarsmakten inleder samarbete kring kompetensförsörjningFM Mattsson lanserar ett uppgraderat kopplingssystem för PEX, PE-RT och multilayer-rörEn procent av personbilarna är laddbara
2018-02-15
Ett helt nytt sortiment hos Gerdmans skyddsutrustningDOT samlar familjen med ny och tydligare profilLernia 2017 - Ökade intäkter och förbättrat resultat
Annonser