Kvalitetsingenjör/Quality Assurance Engineer till RUAG Space - industritorget.se
FREDAG 27 NOVEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

Kvalitetsingenjör/Quality Assurance Engineer till RUAG Space


RUAG är just nu i en spännande fas av utveckling och tillväxt - vi söker dig som vill vara med på resan i en roll som Kvalitetsingenjör! Här antar du en viktig och produktionsnära tjänst där du är ansvarig för kvalitetssäkring inom produktionsverksamheten som består av komplexa rymdprodukter. Identifierar du dig med egenskaper så som noggrann, målfokuserad och tekniskt lagd? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 120 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kvalitetsingenjör har du har ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom konstruktion, beredning och produktion men även brett över företaget kopplat till de projekt som pågår. I arbetet ingår externa kontakter med kunder och leverantörer. Du tillhör kvalitetsavdelningen som idag består av fem personer vars uppdrag spänner över alla delar av produktionsprocessen, från offert till färdig produkt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
• Kvalitetsuppföljning; att stötta produktion avseende kvalitet
• Medverka vid kvalificering av procedurer, material och processer
• Medverka vid godkännande och uppföljning av leverantörer
• Delta i konstruktionsgranskningar
• Delta i utvecklings- och kvalificeringstester
• Handlägga kvalitetsproblem
• Utföra inspektioner i samband med leveranser och under produktion
• Genomföra revisioner både internt och mot underleverantör
• Granska leveransdokumentation avseende konfiguration, spårbarhet, testresultat och
• avvikelser
• Delta i det generella kvalitetsarbetet inom avdelningen vad gäller förbättringsarbete och processutveckling.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildningsbakgrund kompletterad med minst några års erfarenhet inom tillverkningsindustri. Praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete är meriterande liksom erfarenhet från verksamhet kopplad till mekanik, elproduktion och/eller komposit. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du gott sinne för ordning och reda men även ett driv och målfokus i ditt arbete. Du är noggrann och månar om att följa processer och procedurer samtidigt som du har god bedömningsförmåga, flexibilitet och ser till helheten. Du månar om att bygga långsiktiga relationer med både kollegor, leverantörer och kunder, bidrar till god stämning och ett bra samarbetsklimat.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling på 013- 473 20 61 alternativt josefine.bolling@skill.se

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på Skill, som på sikt kan övergå i en anställning på RUAG Space.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-11-20

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5397
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser