TISDAG 17 JULI 2018

Kvalitetstekniker sökes till Eskilstuna


Brinner du för kvalité och har erfarenhet från produktion? Vill du få möjligheten att arbeta i ett utvecklande jobb på ett företag som har samarbete med flera stora kunder? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetstekniker kommer du vara företagets kontaktperson mot kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor, administrativt samordna reklamationer, internt vara en förebild och aktivt sprida information och kunskap om kvalitetsarbete. Du kommer tillsammans med gruppen fånga upp olika kvalitets störningar samt inventera material. Arbetsuppgifterna kommer framförallt vara att:

• Vid behov medverka vid problemlösning
• Genomföra MSA studier
• Aktivt delta i projekt vid framtagning av styrande tillverkningsunderlag och driva arbetet kvalitetssäkring inom projekt.


Om företaget
Företaget startades 1906 och har stor erfarenhet inom plåttillverkning. Dem erbjuder sina kunder sammansatt plåtkonstruktioner inom bland annat telekom, automotive och elektromekanisk industri samt kontraktstillverkning av plåtkomponenter.

Din profil
För att passa i rollen som kvalitetstekniker på företaget söker vi dig som är skärpt och noggrann, detta för att kunna hitta eventuella fel och åtgärda det. Du behöver även ha ett eget driv och hela tiden vilja framåt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer är det viktigt att du är kommunikativ, initiativrik och vågar ta för dig. Då företaget är tekniktungt riktar vi oss till dig som har ett intresse för detta och kunskapen för det.

Skallkrav:
- Kvalitetsutbildning
- Erfarenhet från produktion
- Svenska och engelska i tal och skrift


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Eskilstuna
Arbetstider: 7.30-16.30


Upplagd: 2018-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Södermanlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17106
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser