MÅNDAG 19 AUGUSTI 2019

Kvalitetstekniker till Cloetta Nutisal i Helsingborg


Har du en utbildning inom livsmedel och erfarenhet av att arbeta med kvalitet? Kanske är du en fena på att analysera och komma med förslag på lösningar? Gillar du dessutom nötter kan denna tjänsten vara helt rätt för dig.

Om företaget
I Helsingborg finns Cloettas produktionsanläggning för våra torrostade premiumnötter Nutisal. Fabriken har funnits i sina nuvarande lokaler sedan 2008 och här arbetar ca 35 personer med att rosta, smaksätta och förpacka produkterna.

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetstekniker på Cloetta Nutisal blir du en nyckelspelare i det lilla och viktiga kvalitetsteamet som ansvarar för fabrikens arbete med kvalitet och livsmedelssäkerhet. Du jobbar nära produktionen, stödjer operatörerna med kvalitetsfrågor och utför dagliga kvalitetskontroller. I rollen ansvarar du även för provtagning av inkommande råvaror. Vidare är du med och utvecklar vårt kvalitetssystem, upprättar rutiner enligt Cloettas GMP – och BRC standard, deltar i HACCP gruppen, hanterar reklamationer samt arbetar med ständiga förbättringar.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom livsmedel med erfarenhet från livsmedelsindustrin och kvalitetsarbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså goda kunskaper i gällande livsmedelslagstiftning.
Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad men också både nyfiken samt lösningsorienterad. Du kommer att ha en betydelsefull roll i utvecklandet av vårt kvalitetsarbete därför är ett stort driv med både vilja och engagemang att genomföra pågående förbättringar viktigt.
Cloetta prioriterar kvalitet mycket högt och söker dig som både vill upprätta våra befintliga processer och samtidigt bidraga till fortsatt processutveckling.
I vår fabrik sätter vi laget före jaget och vi letar efter dig som delar våra värderingar Focus, Team play, Passion & Pride. Det är vi tillsammans som skapar förutsättningarna för vår framtid och vi välkomnar dig som vill vara med på vår resa!Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Cloetta med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-08-26. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, anna.ljungkvist@skill.se/ 0722-40 49 22 eller Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se / 0721-476698.

Välkommen med din ansökan!


Upplagd: 2019-08-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4484
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser