LÖRDAG 20 JULI 2019

Kyltekniker sökes till Borås!


Har du utbildning eller tidigare erfarenhet inom kylteknik? Hos vår kund får du konstruera, provköra, leverera och installera!

Dina arbetsuppgifter
Som kyltekniker hos vår kund kommer du att få arbeta med hela processen; Från att konstruera och provköra produkten till att leverera och installera den på plats ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår också reperation av felfungerande produkter.

Du kommer att arbeta mot att leverara nya och energisnåla kyl- och värmepumpar till några av Skandinaviens största importörer av värmepumpar.

Du kommer självfallet att tillhandahållas handledning av en redan erfaren kyltekniker som progressivt kommer att hjälpa dig på vägen mot att bli en självständig kyltekniker.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt företag som har utvecklat en ny, patenterad teknik, vilket kraftigt sänker energiförbrukningen för kyl- och värmesystem. Ett patenterade, intelligent styrsystem som styr kompressorerna, cirkulationspumpar och kylmedelfläktar till en optimal drift och anpassar kylanläggningarna efter det verkliga behovet. Företaget grundades 2008 och i dagsläget har de 6 anställda.

Din profil
Vi söker dig som har en kylteknisk bakgrund genom utbildning, arbete eller båda delarna. Vidare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse och inte är rädd för att ta egna intiativ i ditt arbete. Slutligen måste du också vara en stark lagspelare då du ständigt kommer att arbeta i team.

Skallkrav:
- Kylteknisk bakgrund
- Flytande svenskaOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Borås
Arbetstider: 8-17 med flex.
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Upplagd: 2019-07-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19644
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser