MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Lärare elteknik i Nykvarn

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill undervisa på gymnasiet inom elteknik. Din uppgift är att med din breda erfarenhet inom området och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket och deras framtida utveckling. Du ger eleverna en helhetssyn inom yrket. Tjänsten innebär att du som lärare för eleverna skall planera och följa upp deras utbildning i ämnena inom inriktningen samt följa deras utveckling på deras praktikplats, vilket betyder att du kommer planera, undervisa och göra bedömningar i ämnet.

Följande kurser ligger inom detta uppdrag som ellärare:
Dator- och kommunikationsteknik - 100 p
Elektroteknik - 100 p
Energiteknik-100 p
Mekantronik-100 p
Elteknik-100 p
Ellära- 100 p
Installationsteknik-100 p
Energiteknik-100 p

Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv, därför arbetar skolan med att integrera skolans olika ämnen med varandra, och där du kommer att vara en viktig länk mellan undervisning och arbetsliv i samband med elevernas praktik.

Din profil
Vi söker dig som har minst ett par års yrkeserfarenhet inom området och har god datorvana. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Du har en god pedagogisk förmåga, kanske har du pedagogisk erfarenhet sedan tidigare inom utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid. Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för att handleda och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Rasmus Larsson tfn: 073-351 27 61 eller Fred Hussein tfn: 073-351 27 27.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Deltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5139
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser