TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Låstekniker till ledande företag inom säkerhetslösningar


Är du en praktiskt lagd person som letar efter nya utmaningar? Vill du jobba på ett företag där du har stora utvecklingsmöjligheter? Då tycker jag att du ska söka den här tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att jobba ute hos kund, både företag och privatpersoner. Det kan till exempel innebära att du byter beslag på dörrar och fönster men också installera nya lås med kortläsare eller kod. Du kommer både göra nyinstallationer såväl som underhåll och service av portar och dörrar. Den stora majoriteten av jobben kommer att göras hos företag inom t.ex. byggbranchen men även på kommuner och landsting.

Till en början kommer du att gå bredvid en erfaren låstekniker, detta för att du på bästa sätt ska lära dig yrket. Med tid kommer du att bli mer självständig och göra jobbet själv.

Du utgår från kontoret i Växjö innan du åker ut till dina kunder.


Om företaget
Vår kund är en av nordens ledande leverentörer av kompletta säkerhetslösningar.
Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle

Hos vår kund har du stora möjligheter att bli en riktigt duktig låstekniker, t.ex. genom utbildningar och certifieringar. Vår kund lägger mycket tid på att få sina anställda att trivas. Börjar du jobba hos vår kund kommer du att ha stora möljigheter att utvecklas både i den roll du har men har samtidigt möjlighet att prova på andra yrkesroller.

Din profil
Skallkrav:

- Körkort
- Svenska
- Svensk medborgare
- Ej med i brottsregistret
- Praktiskt lagd

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av hantverksyrke (t.ex fastighetsskötare, snickare)

Hos vår kund kommer du att jobba mycket ute hos kunder, både företag såväl som privatpersoner. Det är därför viktigt att du är en social person som trivs med mycket kundkontakter. Vidare ser vår kund att du är nyfiken och driven, detta för att du på bästa sätt ska kunna utvecklas i din roll som låstekniker.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Växjö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag.


Upplagd: 2019-02-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kronobergs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19044
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser