ONSDAG 16 JANUARI 2019

Larmtekniker till Certego sökes!


Vill du ta ett nästa steg i din utveckling och karriär? Brinner du för säkerhetslösningar och service? Då kan denna tjänst som larmtekniker vara något för dig! Sök redan idag eller tipsa en vän som kan passa för rollen.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som larmtekniker har du en spännnade och varierande vardag där det händer saker hela tiden. Du som larmtekniker kommer bland annat arbeta med att installera, driftsätta, utföra service av inbrottslarm, passersystem, kameranläggningar samt utrymningslarm. Vidare i rollen kommer du inneha ett helhetsansvar över servicearbete och montage. Som larmtekniker kommer du ha frihet under ansvar men få direktiv från din närmsta arbetsledare.

I början av din anställning kommer du ha en kort introduktion och fortlöpande under anställningen kommer du få utbildning i företagets produkter. Som larmtekniker på Certego kommer du arbeta i ett sammansvetsat och kompetent team. Företaget är i en expansiv fas där du har goda möjligheter att utvecklas.

Om företaget
Certego är en komplett säkerhetsleverantör som erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. Certego erbjuder sina kunder mekaniska lås i kombination med elektromekanik och tekniska system såsom passersystem, övervakning samt larm. Vidare är Certego ledande nordisk leverantör och befinner sig i en expansiv fas där du som anställd har goda utvecklingsmöjligheter.

Certego har över 1200 anställda och finns i Norge, Finland, Danmark och i Sverige.

Din profil
Skallkrav:
-Någon form av El-kunskap från tex gymnasium eller likvärdigt.
-B-körkort
-Ostraffad

Meriterande:
- Erfarenhet inom branschen

Personliga egenskaper:
Som person ser vi att du är självgående, lösningsfokuserad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kommer dagligen vara ute på uppdrag där du behöver vara tillmötesgående samt se lösningar i varje situation.

För den här tjänsten krävs svenskt medborgarskap och att du är ostraffad då kund arbetar inom säkerhetsbranschen.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Tjänstgöringsort: Norrköping
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Anställningsform: 6-månaders provanställning för att sedan övergå till tillsvidareanställning

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18161
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser