TORSDAG 21 MARS 2019

Mätmaskinsoperatör till Saab


Är du en maskinsoperatör som är intresserad av ett spännande företag inom teknikens framkant? Då är detta något för dig!


Om företaget
Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Kontrollavdelningen erbjuder ett omväxlande arbete i en verksamhet med stark tillväxt och med många spännande utmaningar, i vilken du kommer att ha en viktig roll. Avdelningen ansvarar för att kontrollera detaljer från detaljtillverkningen.


Dina arbetsuppgifter
Som mätmaskinsoperatör arbetar du med att köra en mätmaskin med detaljer från vår detaljtillverkning samt hämta och starta mätprogram, dokumentera mm. Du arbetar med att utveckla och förbättra vår kontrollavdelning tillsammans med kollegor inom gruppen samt med stödfunktioner. Du arbetar med dagligstyrning 5:S och målstyrning.


Din profil
Vi söker dig med utbildning från tekniskt gymnasium eller högskola med relevant inriktning.

Erfarenhet av arbete som mättekniker är mycket meriterande.

Följande kvalifikationer krävs för denna tjänst:

- Gymnasiekompetens
- Mycket goda datorkunskaper
- Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
- Gärna erfarenhet av maskinbearbetning

Som person bör du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser gärna att du är självgående men också fungerar bra i grupp. Positiv inställning bidrar med god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt.Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman på telefonnummer 013-495 89 74

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-03-14

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4178
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser