ONSDAG 26 JUNI 2019

Mättekniker till RUAG Space


Vill du mäta rymdproduker? Vi söker dig som är kvalitetsmedveten & noggrann och vill utvecklas i rollen som Mättekniker på RUAG Space i Linköping. I den högteknologiska miljön på RUAG får du delta i spännande projekt där samarbete är nyckeln till framgång.

Om företaget
RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 130 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

RUAG är just nu i en spännande fas av utveckling och tillväxt och vi söker dig som vill vara med på RUAGs resa i rollen som Mättekniker.

Dina arbetsuppgifter
Som mättekniker är ditt huvudsakliga ansvarsområde att mäta upp och verifiera att artiklar stämmer mot de krav som är satta. De artiklar som du kontrollerar och verifierar kommer bland annat från RUAGs 5-axliga CNC fräs men du kommer även i kontakt med artiklar som levereras från underleverantörer. Kontrollmätning sker även vid sammanbyggnad då vissa moment kräver verifiering. Idag nyttjas en mätarm och en laser-tracker som mätutrustning. Inom en snar framtid kommer RUAG införskaffa ytterligare en mätarm med scannerfunktion. Programvaran som används är PC-DMIS.

I din roll har du ett dagligt nära samarbete med kollegorna i ankomsten, produktion, produktionsberedning och konstruktion men samarbetet spänner även brett över företaget kopplat till pågående projekt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av mätteknik samt gärna en utbildning med teknikinriktning på gymnasienivå eller motsvarande. Goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av mätteknik och att hantera mätutrustning är ett krav. Likaså truck-och traverskort. Erfarenhet av Catia V5 och PC-DMIS är meriterande.

Som person har du både god förståelse och stort intresse för teknik. Du har ett praktiskt handlag och är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, metodisk och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning. Du trivs att arbeta i projektform i en kundnära organisation där kvalitetskraven är höga.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på 013- 473 20 61 alternativt josefine.kindahl@skill.se

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med en trygg anställning hos Skill. För rätt person finns det goda möjligheter att framåt sett övergå i en anställning hos RUAG Space.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-05-29

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4394
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser