SÖNDAG 21 APRIL 2019

Maskinoperatör till spännande företag i Göteborg!


Har du verkstadsvana och vill du arbeta med laserskärning? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Företaget är specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta med laserskärning i olika metaller. Du kommer att utgå från ritningar och utföra hela processen; allt ifrån att hämta produkt med truck, till att placera materialet i maskinen och därefter korrigera och kontrollera efter mallar och ritningar.
Som introduktion kommer du att få hjälp och stöttning av en mer erfaren kollega.

I övrigt består maskinparken av moderna CNC-styrda maskiner såsom laserskärning, stansning, bockning, valsning, svetsning och all form av efterbehandling.Om företaget
Vår kund arbetar med plåtbearbetning och har varit etablerade på marknaden i mer än 50 år, här finns kompetens att driva unika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till en färdig produkt. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av deras kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri försvars- och rymdindustri. Förutom deras tekniska kompetens, uppskattar kunderna deras säkra och snabba leveranser.

Din profil
I rollen som maskinoperatör hos vår kund ser vi att du är ordningsam och intresserad av att lära dig nya saker. Vi letar efter dig som är nyfiken, flexibel och en lagspelare.

Skallkrav:
- Verkstadsvana inom metallindustrin (alt relevant utbildning, t.ex svets och plåt)
- Svenskt tal
- Truck-kort
- Förståelse för enklare ritningar

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av liknande arbete
- Material-känndedom (metall)Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-04-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19646
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser