LÖRDAG 20 JULI 2019

Maskinservicetekniker

Om företaget
USNR, tidigare Söderhamn Eriksson, utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör.
Den svenska verksamheten sysselsätter cirka 200 personer. www.usnr.com

USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett upprustat huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. USNR ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. USNR präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern.

Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.


Dina arbetsuppgifter
Som maskinservicetekniker sköter du förebyggande och avhjälpande underhåll av maskinparken och stöttar maskinoperatörer i deras arbete att underhålla maskinerna.
Maskinserviceteknikern ansvarar för planering och genomförande av underhållsarbetet, oftast i samarbete med produktionsledningen.
Trots förebyggande underhåll uppstår ibland fel & maskinhaverier, då är det serviceteknikerns uppgift att så fort som möjligt göra maskinen klar för produktion.


Din profil
Som maskinservicetekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för teknik. Du är en problemlösare och är flexibel i din arbetsvardag.
Vi söker dig som arbetar strukturerat och är noggrann, du är flexibel och är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.
I övrigt bör du behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha goda PC-kunskaper.
Det är meriterande om du har arbetat som CNC-operatör samt har tidigare erfarenhet av maskinreparationer.
Kunskaper i engelska, produktionsteknik och automation är extra meriterande.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och erfarenhet av motsvarande tjänst värderas högt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och hänvisar alla frågor till rekryteringskonsult Ewa-Lotta Sköld på tel 073-351 27 08.
Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Sista ansökningsdag för tjänsten är söndag 11 augusti 2019.Upplagd: 2019-07-05

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5949
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Orgnr:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 400
Välkommen till Clockwork Bemanning & Rekrytering!

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Högt personligt engagemang på alla nivåer – både i relationen med våra kunder och i relationen med våra medarbetare och konsulter, det är vad som kännetecknar Clockwork.

Clockwork såg dagens ljus 2012, då fem medarbetare från Proffice såg möjligheten att skapa en unik lokal närvaro till sina kunder. Drivkraften var då, likväl som nu, att använda kraften och engagemanget för att hjälpa företag att växa. Företag stärks i sin konkurrenskraft genom ökad flexibilitet och möjlighet att alltid ha rätt kompetens i rätt marknadssituation, och medarbetare stärks i sin yrkesroll genom att
få nya möjligheter i nya miljöer och sammanhang.

På bara tre år har vi vuxit till att ha verksamhet på orterna Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Tierp, Avesta, Mora, Ludvika och Stockholm. Clockwork består av ett 50-tal erfarna och kompetenta medarbetare. Dig som söker ny sysselsättning kan vi erbjuda en rad lediga jobb – allt från montörer till Business Controllers. Till dig som söker personal kan vi erbjuda en unik kandidatbank med över 45 000 kontakter. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas – både som individ och som företag.

Vårt mål är att Clockwork ska vara det självklara valet när företag behöver personal. Vår styrka är att vi är lokala, snabbfotade och flexibla. Vi erbjuder alltid affärsmässig trygghet men med det mindre bolagets närhet och personlighet. Genom att vara på plats i våra kunder och kandidaters vardag vinner vi förtroende, och det är det som gör att Clockwork sticker ut. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser