MÅNDAG 25 MARS 2019

Materialingenjör till GKN Aerospace


Har du en teknisk utbildning med erfarenhet från materialteknik, kvalitet eller tillverkningsprocesser och kanske dessutom kännedom om GKNs produkter och tillverkningsprocesser? Då kanske det är just dig vi söker till en spännande roll som materialingenjör på världsledande GKN Aerospace i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen för materialteknik är organiserad inom Engineering Operations på GKN Aerospace Engine Systems och består av olika områden som arbetar med materialvetenskap, metallteknik och termisk sprutteknik. Det finns ett brett spektrum av arbetsuppgifter, allt från att genomföra forskningsprogram för nya material och processer till förbättringar, problemlösning och undersökningar. Du kommer utföra metallurgiska undersökningar och bygga en bra dialog med kunder och operatörer för att stödja pågående processer. Viktiga ansvarsområden innefattar också provberedning, utvärdering, termisk spray och metallografi. Även dokumentera resultat i form av tekniska rapporter. Arbetet sker i nära kontakt med interna och externa kunder

Din profil
Du är ingenjör eller tekniker med relevant teknisk erfarenhet inom materialteknik, kvalitet eller tillverkningsprocesser. Vi ser helst att du har erfarenhet från laboratorium, inspektion eller tillverkningsmiljö, inklusive standardutrustning. Du är kunnig med vanliga IT-verktyg och gärna SAP. Vana av att arbeta med instrument och utrustning som skärverktyg och formning är en fördel. Teknisk kunskap om GKNs produkter och deras tillverkningsprocesser värderas högt. Som person ser vi att du har ambitionen att kontinuerligt lära dig mer, tar ansvar och värdesätter både säkerhet och kvalitet. Du trivs med att arbeta i team och bidrar med en positiv attityd till gruppen.

Ansökningsförfarande
För den här tjänsten samarbetar GKN med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-04-01. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Uppdraget sträcker sig till 2019-12-31, därefter finns goda möjligheter till en anställning på GKN. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, anna.ljungkvist@skill.se/ 0722-40 49 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4174
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser