ONSDAG 16 JANUARI 2019

Medierådgivare

Om oss
Mission - Lev nyfikenheten
Nyfikna på sanningen. Nyfikna på känslorna. Nyfikna på mötet med människan. Nyfikna på affären och gemenskapen. Nyfikna på morgondagen. Vi lever nyfikenheten och skapar gemenskap och framtidstro till samhället vi bor och verkar i.

Vision - Modigt mediehus
Blicken framåt med fokus på det lokala - bredare, djupare och mer, hela tiden. I relevanta kanaler och medier, alltid med journalistiken, berättandet och samhället som mittpunkt, är vi ett modigt företag som sätter standarden för nästa generations mediehus.

Hall Media har en portfölj med oslagbar räckvidd på våra prenumererade tidningar, gratistidningar och sajter såsom Jönköpings-Posten, JP.se, Jnytt, JönköpingNU m.m. Vi når drygt en halv miljon unika besökare per vecka och via våra printprodukter når vi över 365 000 läsare varje dag. Läs mer om oss på hallmedia.se
Genom vår oberoende journalistik bidrar Hall Media till att öka kunskapen och genom vår opinionsbildande journalistik bidrar vi till att öka ifrågasättandet och till att utmana rådande normer.
Med ett starkt lokalt engagemang och oberoende journalistik bidrar Hall Media till ett öppet samhälle med välinformerade medborgare. Nyckeln till vår framtid är mod och nyfikenhet. Välkommen att dela vår vision och forma framtiden tillsammans med oss.


Om tjänsten
Tranpenad bemanning i Jönköping rekryterar åt företaget HallMedia AB en medierådgivare.
Gillar du högt tempo, sociala kontakter och en händelserik vardag med roliga och intressanta lösningar?
Då ska du söka tjänsten som medierådgivare. Företaget HallMedia kommer ge dig en väldigt bra grund att stå på genom sitt vägvinnande utbildningsprogram inom sälj, markandsföring och media. Allt för att du ska lyckas i din framtida roll och för att få en bra start på din nya karriär. Du kommer få tillgång till ett stort utbud av tjänster att erbjuda företag för att de ska lyckas i sin marknadsföring. Ditt jobb blir i huvudsak att samarbeta med och utveckla befintliga kunder, men även nykundsbearbetning kommer att ingå i tjänsten.
Du som söker behöver inte ha en bakgrund inom media eller sälj utan rätt personlighet och rätt driv kan vara det som gör att vi väljer just dig. Vi ser dock gärna att du har lite förkunskaper kring digitala kanaler och sociala medier, men det är något du kanske fått redan i din vardag om du är en aktiv person inom olika digitla tjänster.
Vi är säkra när vi säger att tjänsten kommer att vara både omväxlande, rolig och utmanande. Så har du en tävlingsinstinkt och vilja att alltid bli lite bättre och slå uppsatta mål så är tjänsten garanterat något för dig. Sök redan idag för intervjuer kommer vara löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort rätt kandidat dyker upp.

Din profil
Vi söker en person som framförallt är

-Driven
-Målmedveten
-Viss känsla för struktur
- Stresstålig
-Lösningsorienterad
-Serviceminded
-Gillar att hitta nya lösningar och hjälpa kunder med strategier kring marknadsföring
-Förstår inte bara det kunden behöver utan även det som kunden faktiskt vill ha
-Kreativ
- Förståelse för att ett extra besök eller ett extra samtal är det som kan vara skillnaden som gör att man lyckas eller inte
- Ger aldrig upp utan vill lyckas med uppsatta mål
- Bra teamspelare då man kommer jobba tillsammans med andra i samma roll med flera på företaget
- Lyhörd
-Van och gillar att arbeta i högt tempo

Krav är körkort och tillgång till egen bil. Företaget betalar milersättning enligt avtal.
Svenska i tal och skrift.

Arbetstider och övriga villkor
Dagtid, mån-fredag
Rekrytering så anställning kommer bli hos vår samarbetspartner.
Lön med mera enligt avtal.

Ansökan
Vid frågor om tjänsten kontakta Emil Davidsson Tranpenad Bemanning i Jönköping, 0704-80 61 90
Registrera din ansökan redan idag på www.tranpenad.se


Upplagd: 2019-01-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 798
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser