ONSDAG 16 JANUARI 2019

Mekanikkonstruktör till Scanfil


Scanfil växer och söker nu dig som vill vara med och bereda väg för innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara med och se dessa gå från idé till verklighet? Motiveras du av att vara med i alla steg i tillverkningen, från utveckling till färdig produkt? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa.

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

På Scanfil är personalen företagets viktigaste resurs, det är förmågan i varje individ som är avgörande för resultatet. 2017 och 2018 blev Scanfil tilldelad utmärkelsen Karriärföretag, som tilldelas de arbetsgivare som erbjuder unika utvecklings- och karriärmöjligheter till sina medarbetare och som har högst kvalitet i sitt HR-arbete. Scanfil uppmuntrar till intern utveckling och strävar efter visuell och närvarande styrning i verksamheten.


Dina arbetsuppgifter
Gruppen mekanik består av elva kompetenta konstruktörer. Tillsammans genomför ni utveckling, konstruktion och detaljritningar av spännande produkter inom bland annat medicinsk teknik, vattenrening och obemannade flygande farkoster. I det dagliga arbetet använder konstruktörerna CAD i form av SolidWorks och Pro/ENGINEER.

Scanfil premierar intern rörlighet. Är du sugen på att ta dig ann nya utmaningar och bredda din kompetens inom konstruktion finns därav goda möjligheter.

Din profil
Vi tror att du som söker har en relevant hög- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller mekatronik. Du kan komma direkt från utbildningen eller ha jobbat några år, det viktigaste är att du har ett stort intresse och ett driv att konstruera marknadens bästa produkter.

Vidare tror vi tror att du som söker har en god kommunikativ förmåga samt uppskattar samarbete med andra, då arbetet ofta innebär direktkontakt med kunder och personal. Scanfil verkar i en bransch med högt tempo och variation, därför tror vi även att du är en person som värdesätter flexibilitet i arbetet och uppskattar samt är öppen för förändring. Där andra ser problem ser du möjligheter! Då företaget har en framåt- och utvecklingsanda uppmuntras nya idéer och förbättringsförslag, samtidigt som uppgifter utförs med noggrannhet och kvalitet.


Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Scanfil med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Johansson, rasmus.johansson@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3313
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser