MÅNDAG 22 APRIL 2019

Midsummer söker finmekaniker med intresse för solceller


Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta med mekanik och samtidigt ta del av en internationell och expansiv miljö där det utvecklas produkter som bidrar till att rädda världen? Då kan du vara den person vi letar efter! För Midsummers räkning söker vi nu en engagerad finmekaniker till teamat av mek-ingenjörer!

Om företaget
Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna.


Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det gör dom bland annat genom att förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya material och metoder samt utveckla innovativa mekaniska lösningar.

De är idag ca 90 anställda och säljer främst på export.


Din profil
Vi söker dig med gymnasieingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet där du har god teknisk vana. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har specifik erfarenhet av mekanik, vacuum och maskinbearbetning. Du har även god vana av ritningsläsning.

Som person är du noggrann och driven! Du har en förmåga att se lösningar framför problem och är en samarbetsvillig lagspelare som ser till helheten och är lyhörd. Kunskaper i svenska eller engelska är ett krav. Även kunskap i det kinesiska språket är meriterande om du är intresserad av att installera de maskiner du byggt. Att du är en god kommunikatör, även på teknisk nivå, är därför även en förutsättning för tjänsten.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag!
I den här rekryteringen samarbetar Midsummer med Skill. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Carlbaum, anna.carlbaum@skill.se
Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-04-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3410
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser