LÖRDAG 20 JULI 2019

Mjukvaruutvecklare till ett av världens största kommunikationsföretag!


Är du i början av din karriär och vill in i ett branschledande företag där det är högt i tak och stor utvecklingspotential? Har du kunskaper inom Linux och brinner för programmering? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Mjukvaruutvecklare hos vår kund är ditt jobb att med hjälp av dina programmeringskunskaper underhålla och utveckla 3G, 4G och 5G nätet till mobiltelefoner världen över. Plattformen du kommer att arbeta med är företagets Packet Core nätverk; SGSN-MME, som står för Serving GPRS Support Node – Mobility Management Entity.

Du och ditt helt nystartade team på 6 personer kommer tillsammans att arbeta i tre veckors sprint i detta krossfunktionella team med Linux, C-programmering, säkerhetshantering, uppgraderingar, embedded, utveckling, konfigurering, debugging samt bygga distributioner och patchar.

På din nya arbetsplats kommer du att tilldelas en ”buddy”, vars jobb är att lära upp dig och göra dig till en expert på ditt yrke.

Företaget söker upp till 3 juniora utvecklare som kan vara en del av detta nyformade team, så tveka inte att söka!


Om företaget
Hela 40 % av av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik.

Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättra affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter.

”Varje gång du öppnar din smartphone, varje gång du startar upp en app, varje gång du ringer ett telefonsamtal ansluter du till internet. Den anslutning är vad vi gör!”


Din profil
Vi söker dig som med sitt stora IT-intresse, starka laganda och ödmjukhet kan hjälpa företaget att fortsätta driva sin utveckling framåt. Om du känner dig redo för denna utmaningen är du rätt person för tjänsten!

Skallkrav:
- Grundläggande kunskaper i Linux
- Grundläggande kunskaper i C-programmering
- Engelska i tal och skrift


Meriterande:
- Javakunskaper
- Pythonkunskaper


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2019-07-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19723
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser