MÅNDAG 22 APRIL 2019

Modig installations- och servicetekniker sökes till företag i Frölunda!


Har du en förståelse för el, är händig och klarar av höjder? Då behöver ett LEDande företag dig.

Dina arbetsuppgifter
Som installations- och servicetekniker för elektronikskyltar kommer ingen dag vara den andra lik. Du har säkert sett de stora LED-skyltarna vid Ullevi. Det är några av skyltarna som vår kund har hand om och det kan bli din arbetsuppgift att hissas upp och reparera/serva dessa. Servicen/installationen/reperationen börjar i verkstaden genom att bygga ihop komponenterna som behövs. Därefter åker du ut på uppdrag, runt om och i Göteborg, för att träffa kunder och genomföra allt ifrån små till stora projekt.

Om företaget
Focus Electronic har varit aktiva sedan 70-talet med diverse olika skyltar. 2009 blev det ett eget bolag som specialiserar sig i elektronikskyltar för både inom- och utomhusbruk. Skyltarna används bland annat i Arenareklam, butikskommunikation och i kollektivtrafiken, samt överallt där det kan finnas ett informationsbehov. De har medarbetare i både Göteborg och Stockholm, som lever efter en hög standard och vill leverera grymma skyltar till sina kunder.

Mer information kommer du få vid en eventuell intervju.


Din profil
För att lyckas som installations- och servicetekniker hos Focus Electronic behöver din fokus ligga på båda delarna av yrket. Du behöver vara en händig, serviceminded och lyhörd, problemlösare som gillar att pilla med elektronik, mekanik och att träffa kunder. Eftersom storleken på projekten varierar och akuta problem kan uppstå är det viktigt att du är kommunikativ och noggrann. Detta för att kunna föra en nära dialog med kontoret om vad som behövs prioriteras just denna dag.

Skallkrav:

- Våga dig upp på höga höjder
- Ha förståelse för el och mekanik på basnivå
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B
- Ha en grundläggande datorvana och kunna hantera Outlook


Starkt meriterande:

• Fordonsteknisk utbildning.
• Har jobbat med elektronik och felsökning
• Erfarenhet av installations- och servicejobb
• Händig och praktiskt lagd


Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid


Upplagd: 2019-04-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19255
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser