MÅNDAG 25 MARS 2019

Montör inom trafiksäkerhet sökes!


Gillar du att arbeta fysiskt?
Vi söker just nu en montör som vill jobbe med att montera säkerhetsprodukter på vägar runt om i Mälardalen!
Vi söker dig som har bra arbetmoral och vill hitta ett jobb att stanna på.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i ditt arbete slutmontera vägräcken och broräcken på plats.Du arbetar i team om 2 personer, i dagsläget är det tre montörer plus inhyrda så de behöver förstärkning så de kan arbeta ihop i par igen. Vissa moment kräver användning av maskiner och svetsverktyg. Du kommer tillsammans med ditt team hålla till i södra delen av Stockholm.

Om företaget
Våran kund utvecklar, tillverkar och säljer vägräcken och övriga trafiksäkerhetsprodukter. I Stockholm har företaget ett lager där de även paketerar alla varor som skickar ut till kunden. Företaget har 50 års erfarenhet av trafiksäkerhet och expanderar i lagom takt. Just nu gör företaget en spännande resa där de expanderar och satsar väldigt mycket på att bli större och vår kund vill att du blir en del av denna resan. Vår kund säljer sina produkter i hela Norden med delar av tillverkningen i Kina och Tyskland. Företaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och att man snabbt kommer bli en del av företaget, få ta mycket eget ansvar och få sin röst hörd.

Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Du som söker är händig och har ett gediget intresse av teknik och mantagearbeten. Du har kanske en bakgrund inom verkstad, bygg, grovarbete eller industri.


Skallkrav: Körkort samt Svenska i tal och skrift!

Meriterande är svetsarkunskaper.

Dina vänner beskriver dig som snabblärd, positiv och en teamspelare. Du är ansvarsfull, punktlig och är duktig på att strukturera och ordna. Du har bra fysik och gillar ett arbete där du får använda hela kroppen utomhus. Det är meriterande om du kan svetsa. Du har körkort för bil och talar flytande svenska samt engelska.

Om oss
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på 6 orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående (högsäsong på sommaren)
Villkor: Heltid, måndag-fredag
Ort: Mälardalen

Upplagd: 2019-03-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19031
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser