TORSDAG 25 APRIL 2019

Montörer till Toyota Material Handling Mjölby


Vi söker montörer för konsultuppdrag hos Toyota i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet på Toyota Material Handling något för dig!

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos Toyota och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går bra för Toyota. Deras produktion ökar kraftigt för varje år och det gör också deras behov av duktiga medarbetare.Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift som montör hos Toyota kommer innebära att montera företagets truckar och materialhanteringslösningar. Arbetet varierar beroende på vilken avdelning du arbetar och det finns allt från enklare montering till mer avancerad där du bör ha gedigen monteringserfarenhet sen tidigare för att trivas.

För samtliga monteringsmoment finns det ett elementblad/ritning att följa för att underlätta för montören. Detta innebär att arbetet kan passa både dig som är junior inom montering, men också dig som har flerårig arbetslivserfarenhet i området. De flesta monteringsavdelningar arbetar med takttider.Din profil
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete. Du är flexibel och tycker om att arbeta effektiv men samtidigt behålla kvalitén och standarden i arbetet. Du är samarbetsvillig och gillar ha kul på jobbet, då man tillhör ett team är det viktigt att vara en god kollega som bidrar till det dagliga arbetet och en trevlig stämning.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet eller intresse av att meka. Du behöver ha fyllt minst 18 år.

Vi ser gärna att du har gått en teknisk inriktning på gymnasiet alternativt att du har erfarenhet (fritidsintresse eller arbetslivserfarenhet) inom något av nedanstående områden:

- Montering
- Skruvat med bilar/cross/motorcykel
- Skruvat/lagat lantbruksmaskiner/traktorer
- Servicetekniker
- Bilmekaniker
- Annat tekniskt yrke där du kommit i kontakt med verktyg

Du behöver kunna arbeta 2-skift. Arbetstiderna är dagvecka: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00. Kvällsvecka: måndag-torsdag 14:30-00:00


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en konsultlösning där du blir anställd på Skill men uthyrd som konsult hos Toyota Material Handling i Mjölby. Efter 6 månaders anställning hos Skill finns goda chanser till en tillsvidareanställning. Vår kund har behov av personer på lång sikt och vid goda prestationer finns det också chans att efter en tids inhyrning erhålla en direktanställning hos kund. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Malin Åkerblom eller Josefin Svensson.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-04-10

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4262
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser