LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Nu söker vi en driven applikationstekniker!


Är du en person som vill jobba för ett företag som hela tiden vill framåt? Vädesätter du kundrelationer? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon nu tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
Som applikationstekniker kommer du att arbeta väldigt nära kunderna. Du kommer även ha hand om kundens hela driftmiljö som är kopplad till ett affärsystem eller applikation samt inklusive dess integrationer. I tjänsten som applikationstekniker ingår även att delta i kundmöten där man diskuterar och föreslår förändringar i den tekniska lösningen. Till vardags kommer du att lösa och förebygga olika typer av driftproblem samt delta i olika implemenationsprojekt för befintliga och nya kunder.

- Delta i/driva interna förbättringsprojekt
- Koordinera och/eller delta i olika typer av drift- och implemenationsprojekt för befintliga och nya kunder
- Lösa och förebygga, samt ansvara för drivningen av arbetet med indicenter i den dagliga driften. Detta innefattar även kontakt med partners etc.
- Ta fram förbättringsförslag i den tekniska lösningen, med syfte att effektivisera och öka kundnyttan


Om företaget
EVRY är ett nordiskt IT-tjänsteföretag och är ett ständigt växande organisation som hela tiden vill utvecklas. De finns både i Östergötland och i Småland med alla deras tjänster. I det teamet som du kommer ingå i är det ca 15 stycken som ingår och jobbar till största del med applikationsdrift.

Din profil
Skallkrav:
- Utbilding via högskola eller YH t.ex. Nätverkstekniker, systemutvecklare eller annan relevant utbildning inom IT
- Grundläggande kunskap om servrar
- Flytande Engelska/Svenska
- B-körkort

Meriterande:
- SQL script
- Windows server
- Applikationsserver
- Web Server
- Databashanterare
- Drift av verksamhetskritiska applikationer

Vi ser dig som söker att du är prestigelös, flexibel och väldigt bra på att upprätthålla långsiktiga och goda kundrelationer. Du ska tycka det är utvecklande att utvecklas tillsammans med kunden och gilla problemlösningar. I rollen som applikationstekniker behöver du även vara driven, kunna ha flera saker igång samtidigt men ändå kunna göra snabba omprioriteringar.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 18324
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser