TORSDAG 18 JULI 2019

NYEXAMINERAD CIVILINGENJÖR SÖKES TILL SPÄNNANDE TRAINEEPROGRAM I VÄSTERÅS


Är du nyexaminerad civilingenjör? Har du ett brinnande intresse för teknik? Vill du prova på att jobba i Kina, Japan eller USA? Ta chansen och sök idag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att genomgå ett traineeprogram på ca 1 år, där du får lära dig allt om företagets olika delar. De första 6 månaderna kommer du att befinna dig här i Sverige där du har din introduktion, workshops, genomgång utav företagets olika avdelningar och system. Under de sista 5-6 månaderna får du ett utbildningsprogram på professionell nivå i Kina, USA eller Japan. Där du lär känna deras kunder, produkter och människor globalt.
Efter att ha avslutat traineeprogrammet kommer du att jobba med system. Du kommer ingå i leveransprojekt. Antingen för gas, hydraul eller vattensystem. Där en stor del av arbetet är
beräkningar, analyser och även CAD.


Om företaget
Vår kund är världsledande inom högtrycksteknologi och har levererat över 1 900 system till kunder över hela världen inom industrier som flyg, bil, energi och medicinska implantat. Dom jobbar stenhårt med att utveckla och satsa på juniora medarbetare. Dem har kontor runt om i världen och är ett välmående företag.

Din profil
För att passa i denna roll bör du ha ett stort driv och engagemang. Ha en passion för avancerad teknik och system.
Du bör vara social och utåtriktad, då du kommer möta många kunder, samt jobba mycket i team. Du är noggrann och analytisk.

Skallkrav:
- Svenska och engelska tal och skrift.
- Utbildning: Civilingenjör inom, Teknisk fysik, fluida och mekatroniska system eller annan liknande utbildning.
- Mindre än 1 års erfarenhet.

Meriterande:
- Erfarenhet av att meka (bil, moped, traktor)


Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Startdatum: 1 september.
Placeringsort: Västerås
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid, 100%


Upplagd: 2019-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västmanlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 20320
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser