MÅNDAG 27 MAJ 2019

Nyutexaminerad systemutvecklare till Sandvik Coromant


Läser du en teknisk ingenjörslinje och har intresse för industriella maskiner och mjukvara? Gillar du problemlösning och kodning? Här är tjänsten för dig, sök redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som junior systemutvecklare kommer du till en början få ta del utav en handledare vars uppdrag du kommer sitta med i för att lära sig hur utvecklingen går till. På sikt kommer du få egna uppdrag som kommer antingen vara för reptitions projekt, nya generationer eller nya prototyper. Dina ansvarsområden kommer ligga runt att programmera nya funktioner, displayer, flytta data, bygga nya system samt uppdateringar av programvaror! Du kommer att koda i C# och Delphi, har du kunskaper i andra programspråk och har viljan och drivet att lära dig dessa två så räcker det för oss!

Om företaget
Vår kund har funnits sedan 1943 och är idag verkställande runt om i hela världen. Bolaget fokuserar på att ta fram material internt inom hårdmetallsverktyg fokuserande på processutveckling av ugnar. I gruppen du kommer arbeta i är de idag 12 stycken men 25 stycken i avdelningen. Totalt på Sandvik i Sandviken är de 4500 anställda Vi söker dig som är i början av din karriär och vill nu vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor för att ständigt ligga i industrins framkant. Mer information om kunden kommer att ges ut vid en personlig intervju.

Din profil
Skallkrav:
• YH, Högskole- eller Civilingenjörsutbildning mot relevant tekniskt område, ex. Maskinteknik, Automation etc.
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskap i något programspråk

Det är starkt meriterande om du har kunskap i C#, Delphi, C++, C alternativt adept eller semens.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför ser vi gärna våra sökande vara lagspelare, analytiska, drivande och har ett intresse utav branschen. Detta ska vara din hobby!


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Slutet av Augusti
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 08-17
Ort: Sandviken

Upplagd: 2019-05-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19920
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

Postadress
Borgmästar­gränd 1 D
55320 Jönköping
Besöksadress
Borgmästar­gränd 1d
55320 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556686-5142
Grundat: 2004
Anställda: 200
Välkommen till Framtiden i Sverige AB

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Linda Lindeborg
Marknadschef
0763-454476
Marcus Hökenklo
VD
0200-262611

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser