MÅNDAG 22 APRIL 2019

Processoperatör med kvalitet i fokus


Är du en engagerad och teknikintresserad person som vill jobba i en trevlig miljö med duktiga medarbetare? Just nu söker Arla Plast fler duktiga processoperatörer som kan bli en del av deras kompetenta team. Ta chansen och ansök redan idag!

Om företaget
Arla Plast är ett familjeföretag som extruderar plastskivor i Polykarbonat, ABS och PETG. Deras produkter används bland annat inom byggnation, fordonsindustri och reklam/butiksinredning. Verksamheten startade 1969 i det natursköna Borensberg och idag producerar de i tre fabriker i Sverige och Tjeckien. De är ca 250 anställda, varav ca 140 i Borensberg, och de omsätter ca 800 mkr på ett trettiotal marknader.Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör på Arla Plast ansvarar du tillsammans med en kollega för hela processen vid en extruderingslinje. Det innebär att följa rutiner och tillverkningsspecifikationer, att kontinuerligt övervaka, förbättra kvaliteten och flödet, samt att förpacka slutprodukten enligt kundens krav. Arla Plast profilerar sig på marknaden med sin höga kvalitetsnivå, det är därför absolut nödvändigt med stor noggrannhet i varje delmoment.

Din profil
Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse med stort mått av nyfikenhet och engagemang. Du är en noggrann problemlösare med god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är stresstålig och har god förmåga att fatta snabba beslut. Du har med fördel tidigare erfarenhet inom industrin med inriktning mot maskiner men då Arla Plast erbjuder en gedigen introduktionsutbildning kan du också ha en annan bakgrund.

Du som söker tjänsten har god datorvana. Då delar av arbetet handlar om att läsa och följa instruktioner är det viktigt att du även har en god textförståelse i det svenska språket. Det är också meriterande med truckkort.

Tjänsten innebär skiftarbete, såväl dag som natt och det är därför viktigt att du är öppen och trivs med att arbeta varierande skiftestider

Ansökningsförfarande
Vid denna tillsättning samarbetar Arla Plast med Skill. Har du frågor gällande tjänsten tveka då inte att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Elise Farray, Elise.farray@skill.se eller 013-329404

Tjänsten startar med en anställning via Skill vilket innebär att du blir uthyrd till Arla Plast som konsult. Behovet på Arla plast är långsiktigt och det finns goda chanser till en tillsvidareanställning på företaget efter inhyrningsperioden. Start enligt överenskommelse, helst så snart som möjligt.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-04-10

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4257
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser