TORSDAG 27 JUNI 2019

Produktionsingenjör till Alimak


Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en strukturerad och utvecklingsorienterad Produktionsingenjör som vill vara en del i vår framgång.

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak koncernen. Företaget erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som produktionsingenjör på Alimak kommer du att analysera och utveckla våra produktionsmetoder. Vi har mycket hög förädlingsgrad och spännande tillverkningsprocess i fabriken. Allt från laserskärning, bockning, maskinbearbetning och svetsning av stålkonstruktioner till montage av maskinerier, fångapparater och slutmontering av komplett hiss görs i Skellefteåfabriken. Du kommer att ha en ledande roll i större produktionstekniska projekt. Du kommer framförallt att jobba tillsammans med montageavdelningarna. Utöver det kommer du att ingå i ett team om fyra produktionstekniker och ha en central roll i produktionsrationaliseringar och produktutveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med:
- Högskoleutbildning med teknisk inriktning är ett krav
- God kunskap i svenska och engelska gällande tal och skrift är ett krav
- Erfarenhet av produktionstekniskt arbete är meriterande
- Erfarenhet eller goda kunskaper inom montage, automation, produktionsflöden och logistik är meriterande.
- Erfarenhet om Lean-produktion är meriterande

Som person bör du vara noggrann, strukturerad och ha god analytisk förmåga. Då tjänsten innebär många kontaktytor och samarbeten i projekt är det också viktigt att du trivs med att arbeta i utåtriktat. Ytterligare en egenskap som värderas högt är en stark pedagogisk ådra. Vi ser också att du har en vilja och drivkraft att ständigt utveckla verksamhetens arbetssätt.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 30 juni 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Dennis Johansson, 0910-87172 och representant för Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-06-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västerbottens län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5582
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 700
Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva bemanningslösningar för ditt företag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda.
Under 2017 omsatte Wikan Personal ca 330 mkr och hade i medeltal ca 700 anställda.

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Vetlanda, Eksjö och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Karlskrona
0455-61 27 01

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser