MÅNDAG 25 MARS 2019

Produktionsplanerare till Saab i Göteborg!


Vi söker nu dig med erfarenhet av produktions- och materialplanering för uppdrag på Saab Surveillance i Göteborg.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare arbetar du i samspel mellan utveckling, inköp, projektledning och produktion. Ditt främsta ansvar blir övervakning av leveranser, planering av inköp samt tillverkning av tilldelade produkter enligt projektplanerna. Detta inkluderar aktiviteter som att:

- säkerställa materielleverans i tid för orderstart i produktion
- ansvara för bytesorder
- ansvara för kundleveranser
- tillhandahålla uppgifter för reservdelsnoteringar
- ha regelbundna avstämningar med projektplanerare


Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom logistik och med tidigare erfarenhet av produktions- och/eller materialplanering. Du är strukturerad och kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra för att nå verksamhetens mål. Har du kunskaper i IFS eller liknande MPS- system ser vi det som ett stort plus.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se


Upplagd: 2019-03-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3968
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser