MÅNDAG 25 MARS 2019

Produktionstekniker till Saab Surveillance


Är du på jakt efter en omväxlande roll där du ges möjlighet att jobba i nära samarbete med produktion samtidigt som du fokuserar på att förbättra både produkter och processer? Då har vi rätt jobb för dig! Till Saab Surveillance i Göteborg söker vi nu en Produktionstekniker inom kablagetillverkning.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Produktionstekniker arbetar du både självständigt och tillsammans med produktionspersonal och andra tekniker. Du kommer att ingå i området Cabling and Cabinettes, dvs. industrialisering av delsystem, som innefattar avancerad kabeltillverkning genom lödning med stora variationer och korta serier. Din huvudsakliga uppgift blir att stötta produktionspersonalen i form av att ta fram beredningsunderlag, instruktioner samt hantera avvikelsehantering. Vidare driver och ansvarar du för att ta fram förbättringsåtgärder och lösa uppkomna problem på befintliga produkter och processer.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom elektronik, mekanik eller mekatronik alternativt att du tillgodogjort dig för tjänsten relevanta kunskaper från arbetslivet. För att passa till tjänsten ser vi att du tidigare arbetat med elektroniktillverkning samt att du har ett par års erfarenhet av självständigt produktionstekniskt arbete. Vidare behöver vi dig som är både driftig och ansvarstagande och som vill hitta lösningar på problem.

I din roll jobbar du i nära samarbete med dina kollegor vilket förutsätter att du är kommunikativ, prestigelös och ansvarstagande. Tjänsten kräver god förmåga att tyda och förstå ritningar och tekniska dokument samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper inom J-standard för lödning.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos Saab. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-03-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4170
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser