MÅNDAG 25 MARS 2019

Produktionstekniker till Trollhättan!


Är du en engagerad och nyfiken produktionstekniker som är redo för nästa steg i din karriär? Vi söker dig som vill bli en del av ett spännande globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan!Om företaget
Vår kund står just nu inför en expansiv tillväxt och utmaningen är att både växa på befintliga komponenter samtidigt som nya affärer är under uppstart. Företaget konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Deras främsta tillverkningsmetoder är skärande bearbetning och svets samtidigt som de har en stor andel speciella processer såsom termisk sprutning och ytbehandling.

Kunden är världsledande inom teknologiutveckling och satsar hårt på kommande teknologier som kan ersätta konventionella metoder på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team inom ett av produktionens värdeflöden med uppdrag att säkerställa levererans till rätt kvalitet, kostnad och tid. Utöver det dagliga arbetet med att säkerhetsställa kvalitet och leverans innefattar tjänsten även att långsiktigt genomföra planerade förbättringsuppdrag. Du koordinerar aktiviteter kopplat till verktygstillverkning, verktygskonstruktion, produktionsberedning och CAM/NC.

Du har en tät dialog med operatörer och övriga tekniker i det dagliga arbetet samt deltar i dialog med kund avseende produktionstekniska frågor. Vidare deltar du i teknologiutvecklingen och att industrialisera nya metoder, processer och arbetssätt för att möta strategier inom området och på produkten. Ditt bidrag av kompetens, nyfikenhet och teamkänsla är viktigt för att skapa ett gott arbetsklimat och en positiv kultur inom organisationen.


Din profil
Vi ser att du som söker har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå alternativt likvärdig kunskap som uppnåtts genom yrkeserfarenhet. Har du en bakgrund från liknande roll inom flyg-, rymd-, läkemedels-, kärnkrafts-, eller den militära industrin med högt ställda kvalitetskrav ser vi det som meriterande. För att passa till tjänsten ser vi även att du tidigare arbetat i kvalitetsverktyg såsom PFMEA eller SPC. Vidare är kunskaper i SAP meriterande, dock inget krav.

Som person har du ett naturligt driv och har lätt för att ta egna initiativ. Du trivs med samarbete inom team, har god kommunikativ förmåga samtidigt som du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett 6 månaders konsultuppdrag via Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning hos kund.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på johan.zizala@skill.se


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-03-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3944
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser