TORSDAG 25 APRIL 2019

Produktkostnadsingenjör till GKNs rymdorganisation i Trollhättan


Driven produktkostnadsingenjör som kan vara både hands on och strategisk sökes omgående till GKN Aerospace i Trollhättan. Tjänsten önskas tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara projektledare inom produktkostnad vilket innebär att du kommer supportera rymdorganisationen med produktkostnadsberäkningar och analyser. Du är ansvarig för styrning av programmets produktkostnad och kommer samverka med produktutvecklingsteamets olika faser i projektet. I rollen ingår att uppdatera produktkostnadskalkyler, samla data från flertalet funktioner internt och eventuellt ta fram egna uppskattningar, med hjälp av produktion, konstruktion, inköp samt materialspecialister. Jämföra uppskattning/utfall mot mål, se på alternativ, dra slutsatser och tydligt kommunicera detta. Du kommer också sammanställa, analysera, identifiera kostnadsdrivare, risker och potentialer samt driva förbättringar.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kunskap om tillverkningsprocesser och konstruktionsarbete. Vi tror att du är en van projektledare och har en fallenhet för att leda och samarbeta. Bakom dig har du utbildning inom ekonomi alternativt en ingenjörsexamen. Har du även erfarenhet från SAP värderas detta högt. Utöver detta ser vi att du är en van användare av Microsoft Office och Excel.

Ansökningsförfarande
För den här tjänsten samarbetar GKN med Skill. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-04-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4269
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser