LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Produktplanerare till teknikföretag i framkant!


Vi söker nu en driven produktplanerare till ett spännande och meriterande uppdrag på Saab. Är du redo för nästa steg i karriären, välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta teambaserat tillsammans med andra produktplanerare inom ramen för olika produktionsprojekt. I rollen ingår ett huvudansvar för materialförsörjning inom givna produktområden där du bevakar och följer upp materialframtagningen så att kraven uppfylls avseende ledtider och leveransprecision. Tjänsten innebär stora kontaktytor och du kommer att arbeta i nära samspel med inköp, konstruktion, projektledning samt produktionsplanering.

Din profil
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom logistik- och produktionsplanering eller motsvarande, alternativt att du genom din arbetslivserfarenhet erhållit för tjänsten relevant kompetens. Du har i tidigare yrkesroller arbetat nära produktion och har ett genuint intresse för samt en förståelse för produktplanering och materialförsörjning. Erfarenhet av IFS eller liknande affärssystem är meriterande.

Som person är du samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera. Du trivs med att vara spindeln i nätet med stora kontaktytor för att både inhämta och delge information till berörda parter. Vidare är du resultatinriktad och driver på ditt arbete självständigt för att nå dina mål. Du behärskar även svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.


Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se


Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3987
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser