TORSDAG 25 APRIL 2019

Produktutvecklare / mekanikkonstruktör till Scanfil Åtvidaberg


Ditt genuina teknik- och utvecklingsintresse engagerar och motiverar dig till att skapa genomtänkta konstruktionslösningar som skapar mervärde för kund och produktion. Som person drivs du av att konstruera och utveckla tekniskt utmanande produkter vilket gör dig till en uppskattad medarbetare. Passar det in på dig? Då finns chansen att söka tjänsten som mekanikkonstruktör på Scanfil i Åtvidaberg.

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör som hjälper kunder från idé till marknad genom att utveckla, producera och distribuera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Är du nyfiken på att läsa om hur vardagen kan se ut i rollen som produktutvecklare / mekanikkonstruktör på Scanfil? Läs mer på: www.skill.se/scanfil

Dina arbetsuppgifter
På Scanfils verksamhet i Åtvidaberg utvecklas och produceras produkter inom segment så som medicinsk teknik, flyg och säkra kassahanteringssystem. På uppdrag av våra kunder producerar vi allergitestare, bröstkompressionssystem och vattenrenare, för att nämna några exempel. Produkter som gör skillnad, på riktigt. I en produktionsnära miljö utvecklar du tillsammans med ett kvalificerat team, med goda kunskaper inom konstruktion och produktutveckling, prototyper till tekniskt avancerade produkter som är helt nya på marknaden. Befintliga produkter genomgår kontinuerlig utveckling för att möta en föränderlig, konkurrensutsatt marknad. Konstruktörerna stöttar produktionen med utveckling av hjälpmedel så som fixturer, testverktyg och detaljändringar. Som mekanikkonstruktör på Scanfil får du stöttning av elva kompetenta konstruktörer som dagligen arbetar i CAD-verktygen SolidWorks och Pro/ENGINEER.

Din profil
Vi tror att du som söker är nyfiken på framtidens teknik och vill utvecklas vidare i rollen som konstruktör. Vi ser gärna att du har en relevant hög- eller civilingenjörsutbildning med inriktning konstruktion / produktutveckling som grund. Du kan komma direkt från utbildningen eller ha jobbat några år, det viktigaste för oss är att du har ett stort intresse och ett driv att konstruera marknadens bästa produkter.

Dina kollegor och kunder kommer uppskatta dig då du kommer med konstruktiva förbättrings- och utvecklingsförslag och är tydlig i din kommunikation. Scanfils produkter varierar i utformning, material och funktion. Vi tror därför att du är en person som gillar att utvecklas i arbetet och uppskattar samt är öppen för förändring. Då företaget har en framåt- och utvecklingsanda uppmuntras nya idéer och förbättringsförslag, samtidigt som uppgifter utförs med noggrannhet och kvalitet.

På Scanfil är personalen företagets viktigaste resurs, det är förmågan i varje individ som är avgörande för resultatet. 2017 och 2018 blev Scanfil tilldelad utmärkelsen Karriärföretag, som tilldelas de arbetsgivare som erbjuder unika utvecklings- och karriärmöjligheter till sina medarbetare och som har högst kvalitet i sitt HR-arbete.Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Scanfil med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Johansson, rasmus.johansson@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-04-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4154
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser