MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Projektledare för maskininstallationer till GKN Aerospace i Trollhättan


Vill du jobba som projektledare på GKN Aerospace med ansvar för ett spännande projekt på deras avdelning för maskininvesteringar? Nu söker GKN efter dig som vill vara med och stärka teamet inom maskininstallationer inför kommande utmaningar.

Om företaget
Som projektledare kommunicerar du regelbundet med personal och leverantörer från många olika funktioner inom GKN. Verktygen som används är SAP R / 3 Microsoft Office 2016, Microsoft Project och SharePoint. Några exempel på pågående projekt är installation av en ny CMM-maskin och uppgradering av befintlig röntgenutrustning. Som projektledare på avdelningen för maskininvesteringar kommer du vara ansvarig för ledande investeringsprojekt i våra anläggningar vilket innebär att du kommer ansvara för att leda, stötta och peppa projektteamet. Du kommer också vara den som ser till att både resurs- och tidsplanering följs. Utöver detta är du ansvarig för att teamet levererar enligt projektmålen både vad gäller rätt kostnad och rätt kvalité.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på akademisk nivå med goda kunskaper och industriell erfarenhet inom tillverkningsteknik. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av projektledarskap. Du besitter förmågan att leda människor mot att leverera resultat i tid, med rätt kvalitet och alltid med kundens behov i åtanke. Personlighetsmässigt ser vi gärna att du är en utåtriktad, öppen och positiv person med ett driv att hantera ständiga förbättringar. Du föredrar att arbeta strukturerat och har ett analytiskt sinne.

Din profil
För den här tjänsten samarbetar GKN med Skill. Eftersom tjänsten önskar tillsättas i mars tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-02-22. Projektet sträcker sig från mars till augusti. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, anna.ljungkvist@skill.se/0722-40 49 22

Ansökningsförfarande
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-02-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4087
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser