TORSDAG 18 OKTOBER 2018

Projektledare sökes till Siemens


Bidra och utvecklas som projektledare hos Siemens i Finspång!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Just nu behövs flera projektledare till Siemens i Finspång. Rollen som projektledare varierar från tjänst till tjänst och det finns en stor bredd och variation på de tjänster som ska tillsättas.

Några av de arbetsuppgifter som ingår i rollen är teknikfrågor rörande funktion, konstruktion och installation när det gäller gasturbinens system, dess kringutrustning och eventuell process i orderprojekten. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomin inom ditt ansvarsområde samt att leda och koordinera arbetet med anpassning av projektspecifika lösningar. Du kommer arbeta tillsammans med eller leda andra projektledare och medarbetare i olika team och processer. Som projektledare hos Siemens arbetar du i en internationell kommersiell projektmiljö. Du är många gånger ansiktet utåt i kontakten med våra kunder, både externa och interna, samt mot våra leverantörer.


Din profil
Vi söker dig som är ingenjör och att du som lägst har högskoleutbildning för att vara relevant för rollen som projektledare. Rollen kräver minst 3 års arbetslivserfarenhet men det är mycket meriterande om du har arbetat som projektledare en längre tid. Har du erfarenhet av gasturbiner från tidigare tjänster är det mycket meriterande.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i projekt i en internationell miljö. Som person är du målinriktad och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat och du har god samarbetsförmåga samt du trivs med att hantera många frågor samtidigt. Du motiveras av att bidra med både kompetens och som person och att du hela tiden vill utvecklas som projektledare. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska – flera språk är meriterande.Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via SKILL's hemsida www.skill.se

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk petra-pyk@skill.se, 011-19 94 66.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2018-08-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3609
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser