FREDAG 19 OKTOBER 2018

Projektledare till tillverkande företag


Är du driven och målmedveten? Skulle du vilja ha ett utvecklande arbete där du får möjlighet att resa världen över?
Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare driver du ett helt uppdrag från start till leverans. Kundkontakt är en central uppgift då du är med från att tillsammans med kund ta fram konceptet tills att produkten är levererad och installerad. Din uppgift är att ständigt driva projektet framåt, följa upp på tidsplan och ta beslut. Då kunderna främst finns utomlands ingår resande i tjänsten. Du är på resande fot 25–50 procent av arbetstiden (under en- till tvåveckorsperioder) och kan till exempel besöka länder i Europa, USA och Australien.

Som projektledare skapar du ett stort kontaktnät av både kunder, leverantörer och samarbetspartners. Du har stort eget ansvar och ges stora utvecklingsmöjligheter.


Om företaget
Med mer än 50 års erfarenhet tillverkar och säljer företaget passagerarbryggor och kryssningshamnar till kunder världen över. Företaget har sin bas i Trelleborg där de idag är 45 anställda fördelade på allt från svetsare och montörer till säljare och programmerare. Här sker även design och ständig utveckling av produkterna. Du erbjuds en dynamisk arbetsmiljö med ett flexibelt och utvecklande arbete.

Din profil
För att passa i rollen som projektledare är du målmedveten och gillar att resa. Du ska kunna hantera många olika typer av människor och våga ta plats oberoende av sammanhang.

Skallkrav:
- Utbildad civil- eller högskoleingenjör
- Kunskap inom mekanik och hydraulik
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Officepaketet/ Microsoft project och CAD
- Utbildning inom maskinteknik
- Arbetslivserfarenhet inom projektledning bygg/ mekanisk verkstad/ som konstruktör


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: December
Placeringsort: Trelleborg, resande
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flextid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Upplagd: 2018-10-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 17884
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser